Tenis-Slovenija

Tekmovanja 2011 člani

Kočevje Open 2011 - dopolnjeno

Ljubljana, 1.7.2011

Objavljamo prvo obvestilo o članskem turnirju v Kočevju, ki bo od 9. do 11.septembra 2011 in bo imel nagradni sklad 5000 €. Podrobnosti v pripeti datoteki. Organizatoe sporoča še nekaj dodatnih informacij:

1. link do prijave na turnir: http://www.teniska-zveza.si/turnirji/prijave/

2. obiščite našo spletno stran: http://www.kocevjeopen.si/

3. v gostišču Tri zvezde je na voljo samo še ena soba, rezervacije na: http://www.trizvezde.si/

4. ob prijavi prejmete paket dobrodošlice, za vodo med igro vam ni treba skrbeti

Poletno državno prvenstvo Domžale

Domžale, 15.6.2011

V Domžalah se je začelo člansko državno prvenstvo 2011. Nekaj fotografij si lahko ogledate v galeriji.

Foto: Bojan Matevžič

Državno dvoransko prvenstvo 2011

Oba letošnja naslova državnih članskih prvakov v posamični konkurenci sta odšla v Maribor. Pri članih je naslov dvoranskega prvaka osvojil Tomislav TERNAR (Br-Mb), ki je v finalu premagal Marka SABOLČKEGA (Laško) 75 64. Pri članicah je slavila Tjaša ŠRIMPF (ŽtkMb), ki je bila v finalu boljša od klubske kolegice Aleksandre LUKIČ 76(3) 61. V dvojicah sta državna prvaka postala Tomislav TERNAR in Martin RMUŠ (oba Br-Mb), v finalu sta bila boljša od dvojice Klemen KOVAČIČ (Domžale) in Domen korelc (TkKam) z rezultatom 61 61. Pri članicah sta slavili Patricia VOLLMEIER in Aleksandra LUKIČ (obe ŽtkMb), ki sta v finalu premagali dvojico Nina NAGODE (Ltc) in Tina RUPERT (Benč). Končni izid se je glasil 64 62.

dp_otočec_2011_članicedp člani 2011člansko dp otočec 2011 posamičnočlansko dp otočec 2011 posamično 3-4 mesto