prijava_e
Lige : 2012 : 1 moška liga

1. moška članska liga 2012

 

1. moška članska liga se je začela 1. septembra 2012 in se konča s Play Off-om 12.septembra 2012. Žreb in razpored srečanj najdete v desnem meniju.

 

TD Slovan zmagovalec 1. članske moške lige 2012

Ljubljana, 12.9.2012

 

V Ljubljani se je odvilo zadnje dejanje letošnjega tekmovanja v 1. moški  članski ligi. Danes smo videli ponovitev ponedeljkovega obračuna  zadnjega kroga rednega dela, ko si je ekipa Slovana priigrala nastop v  play offu. Tokrat je Branik nastopil brez svojega najboljšega igralca  Blaža ROLE. Ekipa TD Slovan, ki je nastopila v skoraj močnejši  podstavi ( manjkal je poškodovani Aljaž BEDENE) je srečanje brez težav  dobila z rezultatom 5 - 1. Ker je bilo srečanje odločeno že po igrah  posameznikov, tekem dvojic niso odigrali. Točke za ekipo Slovana so  priigrali Andraž BEDENE, Janez SEMRAJC, Stepan KHOTULEV, Miha MLAKAR in  Mike URBANIJA, edino točko za TK Branik je osvojil Tomislav TERNAR.
        
Slovan 2012       

Zmagovalna ekipa TD Slovan,  Foto: TD Slovan

 

 

Vnaprej odigrano srečanje zadnjega kroga ni prineslo odločitve

Koper, 8.9.2012

 

V današnjem vnaprej odigranem srečanju 1. moške članske lige med ekipama TK Avtoplus Koper in ŠTK Velenje je slavila domača ekipa z rezultatom 7 - 2, si z zmago zagotovila 3 točke ter se na lestvici, sicer s srečanjem več, izenačila z ekipo TD Slovan Ljubljana. ŠTK Velenje ostaja v letošnjem ligaškem tekmovanju brez zmage in se seli v drugo ligo.

 

Do konca rednega dela lige tako ostajata še dve srečanji, v katerih se bo odločalo o drugem finalistu play offa, potem, ko je bilo po četrtem krogu jasno, da si je finalni nastop že zagotovil TK Branik Maribor. Glede na trenutno stanje na lestvici se lahko zgodi, da bodo po zadnjem krogu na drugem mestu tri ekipe s po 9. točkami. Čakata nas torej izjemno zanimiva obračuna zadnjega kroga med TD Slovan Ljubljana in TK Branik Maribor ter ŽTK Maribor in TC Ljubljana.          

   
 

Po četrtem krogu v boju za play off poleg TK Branik še TD Slovan, TK Avtoplus Koper in ŽTK Maribor

 
Ljubljana, 5.9.2012

 

Danes so bila na sporedu srečanja četrtega kroga 1. moške članske lige, ki so stanje na lestvici dodatno zapletla. Pred zadnjim krogom, ki bo na sporedu 10.9.2012 je jasno samo to, da je TK Branik Maribor zanesljiv udeleženec play offa in, da za uvrstitev vanj nimata več možnosti TC Ljubljana in ŠTK Velenje. Odprto pa ostaja vprašanje drugega udeleženca play offa. V boju za drugo mesto so še vedno ekipe TD Slovan, TK Avtoplus Koper in ŽTK Maribor. Lahko se zgodi, da bo na koncu krog treh ekip z enakim številom točk in, da se do zadnjega srečanja ne bo vedelo, kdo bo napredoval kot druga ekipa v zaključek lige. 10.9.2012 nas torej čaka izjemno zanimiv teniški dan.

 

V današnjih srečanjih je bilo prvo odločeno srečanje med TK Branik Maribor in TC Ljubljana. Srečanje je s 7 - 2 dobila ekipa TK Branik, ki tako še naprej ostaja edina neporažena ekipa v ligi in je že udeleženka play offa. 

 

TK Branik Maribor 2012_525

 

V srečanju med ekipama ŽTK Maribor in ŠTK Velenje so slavili Mariborčani z  8 - 1.

 

V Ljubljani pa je domače TD Slovan Ljubljana premagalo ekipo TK Avtoplus Koper s 5 - 4.

 

 

Ekipa TD Slovan Ljubljana 525

TD Slovan Ljubljana

 

Ekipa TK Avtoplus Koper 525

TK Avtoplus Koper 

 

Rezultate najdete pod zavihkom LIGE-2012-ONLINE REZULTATI.

 

Nekaj fotografij iz srečanja med TD Slovan in TK Avtoplus Koper si lahko ogledate v zgornji fotogaleriji.

 

 

V tretjem krogu prvi zmagi za ŽTK Maribor in TC Ljubljana 

Ljubljana, 4.9.2012

 

V 1. članski moški ligi so danes igrali srečanja tretjega kroga. Končana so vsa današnja srečanja. Zaradi nastopa nekaterih naših igralcev na Futuresu v Avstriji so ekipe igrale v slabših zasedbah. V današnjih srečanjih je ŽTK Maribor premagal TD Slovan Ljubljana z rezultatom 6 - 3. TK Branik je bil boljši od TK Avtoplus Koper 1 z rezultatom 8 - 1, TC Ljubljana pa je premagal ŠTK Velenje s 6 - 3. Naslednji krog je na sporedu v sredo, ko bo jasno, katere ekipe še ostajajo v tekmi za nastop v play offu in s tem v tekmi za naslov letošnjega zmagovalca 1. lige

 

Po drugem krogu neporaženi TK Branik, TD Slovan in TK Avtoplus Koper

Ljubljana, 2.9.2012

 

V 1. moški članski ligi so danes odigrali srečanja drugega kroga. Tk Branik Maribor je z 8 - 1 premagal ekipo ŠTK Velenje, ekipa TK Avtoplus Koper je v Mariboru s 6 - 3 porazila domači ŽTK Maribor, TD Slovan Ljubljana pa je bil s 7 - 2 boljši od TC Ljubljana. Po dveh odigranih krogih so na vrhu s po dvema zmagama TK Branik Maribor, TK Avtoplus Koper, in TD Slovan Ljubljana. Brez zmage so še ŽTK Maribor, TC Ljubljana in ŠTK Velenje. Naslednji krog je na sporedu v torek, 4.9.2012. Derbi kroga bo srečanje v Mariboru med neporaženima ekipama TK Branik in TK Avtoplus Koper.

 

V prvem krogu zmagali TK Branik Maribor, TD Slovan Ljubljana in TK Avtoplus Koper

Ljubljana, 1.9.2012 

 

S srečanji prvega kroga se je v soboto začela 1. moška članska liga. Odigrana so bila tri srečanja.

 

V mariborskem obračunu je TK Branik Maribor s 6 - 3 premagal mestnega tekmeca ŽTK Maribor. Za TK Branik so v tekmah posameznikov zmagali Blaž ROLA, Janoš ŽIBRAT, Tomislav TERNAR in Martin RMUŠ, za ŽTK sta točki med posamezniki prispevala Tine RITTER in Rok GALUN.

 

V Ljubljani sta moči merila TK Slovan in ŠTK Velenje. Srečanje je z 8 - 1 zanesljivo dobil TK Slovan, za katerega so nastopili in zmagali Tom KOČEVAR DEŠMAN, Mike URBANIJA, Janez SEMRAJC, Andraž BEDENE, Stepan KHOTULEV in Sebastijan GORŠIČ. Točko za ŠTK Velenje je priigrala dvojica Matjaž GROSMAN in Rok BIZJAK.

 

V tretjem srečanju prvega kroga je bil v Kopru domači TK Avtoplus Koper boljši do TK TC Ljubljana. Domačini so zmagali s 6 - 3, točke za domačine pa so med posamezniki prispevali Marko SABOLČKI, Enej BONIN, Rok BONIN in Zoran GOLUBOVIČ, za goste pa sta bila uspešna Domen VERTOT in Matjaž JURMAN.

 

Liga se nadaljuje v nedeljo s srečanji drugega kroga. ŠTK Velenje bo gostil TK Branik Maribor, k ŽTK Maribor prihaja v goste TK Avtoplus Koper, v Ljubljani pa bo mestni obračun med TC Ljubljana in TK Slovan Ljubljana. Vsa srečanja se začenjajo ob 10. uri, na delu pa bodo, z izjemo prvih treh slovenskih igralcev, praktično vsi ostali najboljši domači igralci.

 

Vse rezultate najdete na spletni strani pod zavihkom LIGE-2012-ONLINE REZULTATI.

 

Vabljeni na ogled tekem.

 

Tk Avtoplus Koper 525 2012

 

Na fotografiji A. Živina je ekipa TK Avtoplus Koper.

Zavarovalnica Sava tenis
Petrol BTC City Zavarovalnica Triglav, d.d. Telemach
autocommerce SŽ Športna loterija Zala ŽiherHiše Krka BigBang Vivo catering Kompas Medot NKBM MSIN Slowatch Perskindol Libra Babolat Slovenija Office&More Lenovo Artros
Teniška zveza Slovenije
Šmartinska 152
1000 Ljubljana
tel.: 01 430 66 90
fax.: 01 430 66 95
e-mail.: info@tenis-slovenija.si

©TZS, 2023. Vse pravice pridržane.