Tenis-Slovenija
podatkovni_portal
dni
ur
min
sek
Prazna-pasica
prijava_e
Pravila, pravilniki : Domača tekmovanja

Registracijski, tekmovalni in Pravilnik o rangiranju 

Ljubljana, 7.11.2013
 
Objavljamo tekmovalni pravilnik za sezono 2014. Najdete ga v zavihku v desnem meniju.

Sprememba tekmovalnega pravilnika

19.9.2018

 

Tekmovalno registracijska komisija je na korespondenčni seji dne 18.9.2018 sprejela spremembe tekmovalnega pravilka TS.

 

Spremenjen je  določba 2.2.4, ki govori o pravici nastopa na enem tekmovanju istočasno.

 

Nov tekst pod alinejo IZJEMA se zdaj glasi:

 

Igralcem, ki nastopajo na mednarodnih turnirjih se dovoli pozna odjava do prvega žreba domačega turnirja (kvalifikacij ali glavnega turnirja).  To pravilo ne velja za državna prvenstva !

Spremembe disciplinskega pravilnika

Ljubljana, 30.3.2017

 

 

Tekmovalno registracijska komisija je na 9. redni seji sprejela nekaj pomembnih sprememb ligaškega, tekmovalnega in disciplinskega pravilnika, ki bodo začele veljati z začetkom poletne sezone, 1.4.2017. Najpomembnejši spremembi disciplinskega pravilnika sta naslednji:

 

 
- Zaostrena je kazen v primerih, ko igralec, ki ne pride na tekmo tega pravočasno ne sporoči sodniku. Igralec je kaznovan z 10 kazenskimi točkami in s tem s 

  takojšnjo prepovedno nastopanja za obdobje enega meseca. 
 
- Spremenjena je določba disciplinskega pravilnika o izbrisu kazni. Izrečene kazni se brišejo po preteku 12 mesecev in ne več na koncu vsake tekmovalne sezone.

Registracijski pravilnik 2014

10.4.2014

 

 

Obveščamo vas, da je UO TZS na redni seji 11.3.2014 potrdil predlog sprememb Registracijskega pravilnika TZS, ki ga je pripravila Tekmovalno registracijska komisija TZS.

 

Registracijski pravilnik je začel veljati 1.4.2014.

 

Najpomembnejše spremembe,  ki jih prinaša pravilnik  so:

 

  • Prve registracije in podaljašnja registracij bodo odslej mogoča tudi kadarkoli izven obeh prestopno-registracijskih rokov. V tem primeru bo nadomestilo za registracijo oz. podaljašnje višje (glej cenik). 
  • Podrobneje je opredeljen postopek registracijje, ki se opravlja preko spletne aplikacije na naslovu http:// www.tzsinfosys.si.
  • Vsi potrebni podatki in dokumenti za registracijo se vnašajo on-line in jih ni potrebno več pošiljati na TZS.
  • Teniška organizacija mora, pred prvo registracijo, novega člana seznaniti z vsemi veljavnimi pravnimi akti TZS in to potrditi ob zaključku on-line registracijskega postopka na spletni strani.
  • S sklepom, ki je priloga pravilnika je imenovan registracijski organ, ki je pristojen za vodenje postopkov izvedbe registracij.
  • Trajanje pavziranja v primeru neplačila odškodnine za prestop je 12 mesecev za vse kategorije.
  • Določen je nov način izračuna odškodnine v primeru prestopa igralcev in igralk.
  • Igralec oz. igralka mora imeti v primeru prestopa poravnane vse obveznosti do kluba, pri čemer ga pavziranje ne odvezuje plačila obveznosti do kluba, temveč samo plačila odškodnine.

Celotno vsebino Registracijskega pravilnika najdete v datoteki v desnem meniju.

Zavarovalnica Sava tenis Petrol Telemach Zala Alta BTC City Total Coca Cola Gospodarsko rastavišče Grafični studio K Lenovo ŽiherHiše Slowatch Vivo catering Medot Žito Diners Tenis Slovenija Odmev Barcaffee Babolat Slovenija Dunlop Sport MSIN Medex