Tekmovanja : 2014 : člani

Novice in fotografije za kategorijo člani 2014

Gregor Repina in Matjaž Jurman državna prvaka v dvojicah za 2014

Ljubljana, 9.5.2014

Na članskem državnem prvenstvu v mariboru so odigrali polfinalna srečanja. V finale sta se pri članih uvrstila Blaž BIZJAK (AsliT), ki je polfinalu s 6-4 6-4 premagal domačina Mitjo ZAJŠKA (ŽtkMb) in domači up Matic ŠPEC (ŽtkMb), ki je bil v drugem polfinalu s 6-2 6-4 boljši od Janoša ŽIBRATA (Br-Mb).

Pri članicah se bosta za naslov državne prvakinje pomerili Pija BRGLEZ (Br-Mb), ki je s 6-1 6-1 odpravila Saro DJURDJEVIĆ (Sl-Lj) in Maša MARC (Ol-Lj), ki je potrebovala tri nize za zmago nad domačinko Sašo KLANEČEK (ŽtkMb). Zmagala je s 5-7 6-4 6-1.

Končana pa sta že turnirja v konkurenci dvojic. Naslov državnih prvakov sta pri članih osvojila Gregor REPINA (MaxLj) in Matjaž JURMAN (Tc-Lj), pri članicah sta bili najboljši Aleksandra LUKIĆ in Patricia VOLLMEIER.

Fotografije v fotogaleriji: Duška MLAKAR

Janoš Žibrat dvoranski državni prvak za leto 2014

Ljubljana, 15.2.2014

Državni dvoranski prvaki člani 2014_525_bd

V Rogaški Slatini se je končalo letošnje člansko dvoransko državno prvenstvo.

Pri članih je naslov državnega prvaka osvojil član mariborskega Branika, 26. letni Janoš ŽIBRAT. V finalu je s 6-2 6-4 premagal 17. letnega Maksa TEKAVCA (MaxLj).

V konkurenci dvojic je pri članih naslov državnih prvakov romal v roke Roka JARCA in Jakoba Aljaž KAPLJE (oba Radomlje).

DP ROGAŠKA ČL DVOJICE-SKUPINSKA_525_bd

Drugi članski OP 2014 osvojil Janoš Žibrat

Ljubljana, 13.1.2014

Žibrat in Špec_OP člani_2014_TA Breskvar_525_bb

Na igriščih TA Breskvar v ljubljani se je končal drugi tčlanski turnir sezone 2014.

Turnir je bil dobro zaseden, nastopilo je 37 igralcev. Prvi nosilec turnirja je bil 9. igralec domače lestvice Matej LELJAK, ki se je uvrstil v četrtinale. Poleg njega so četrtfinalisti  Maks TEKAVEC, Matic ŠPEC, Marino KEGL, Tomaž-Dorian JANEŽIČ,  Janoš ŽIBRAT, Marko LAZIČ in Miha MLAKAR.

V finale sta se uvrstila nepostavljeni Matic ŠPEC (ŽtkMb), ki je v prvem polfinalu s 6-3 6-2 premagal 1. nosilca Mateja LELJAKA (ŽtkMb) ter Janoš ŽIBRAT (Br-Mb), ki je bil v drugem polfinalu s 6-4 6-3 boljši od Mihe MLAKARJA (Sl-Lj).

V finalu je slavil Janoš ŽIBRAT, ki je Matica ŠPECA ugnal s 6-4 6-4.

Maks Tekavec osvojil prvi članski turnir nove sezone

Ljubljana, 25.11.2013

Tekavec in Žitnik_525_2013_bm

V Ljubljani se je končal prvi članski turnir teniške sezone 2014. V finalnem obračunu sta se pomerila Maks TEKAVEC (MaxLj) in Tilen ŽITNIK (Sl-Lj).

Boljši je bil Maks TEKAVEC, ki je slavil z rezultatom 6-2 6-1.

Maks TEKAVEC je v polfinalu s  6-1 6-0 premagal Matijo KACA, Tilen ŽITNIK je bil s 3-6 6-3 6-4 boljši od Gregorja REPINE.