Tenis-Slovenija

Lestici za prijavo na masters 2012_dečki in deklice 14

Tino Kovačič osvojil masters 2012

Ljubljana, 7.10.2012

V Ljubljani se je končal masters do 14 let za leto 2012.

Zmagovalec letošnjega mastersa do 14 let je Tino KOVAČIČ (Mima). 5. igralec lestvice TZS do 14 let je v finalnem obračunu premagal 2. igralca Anžeta ARHA (Tr-Kr) s 36 61 60. Kovačiča ni oviralo niti to, da je v polfinalu potreboval tri nize v zelo izenačenem srečanju z Nejcem SITARJEM. Sezono, v kateri je stopnjeval formo, je tako zaključil na najboljši možni način.

Pri dečkih je presenetljivo v svojem prvem nastopu izpadel 1. nosilec Grega KOKALJ. Po izgubljenem prvem nizu s 3-6 in zaostanku 0-1 v drugem, je srečanje Tinu KOVAČIČU predal. Izpadel je tudi 2. nosilec. Žan ŽMAVC je moral za zmago čestitati Nicku CMAGERJU. Ta je slavil z rezultatom 64 67(7) 64. Tudi 3. nosilec Sven LAH ni igral v polfinalu. Že v prvem nastopu ga je presenetil Nejc SITAR, ki je zmagal s 76 (5) 64. Edini, ki je upravičil vlogo favorita in se je gladko uvrstil v polfinale je bil 4. nosilec Anže ARH. Ta je premagal Luko MIKLAVČIČA s 61 62.

Finalista sta tako bila 5. igralec lestvice TZS Tino KOVAČIČ (Mima), ki je premagal Nejca SITARJA (ŽtkMb) s 46 62 62 in Anže ARH (Tr-Kr), ki je bil boljši od Nicka CMAGERJA (ŽtkMb) s 64 61.

Tino Kovačič in Jakob Pelicon osvojila turnirja v Ljubljani in Radovljici

Ljubljana, 24.9.2012

Končani so turnirji do 14 let, ki so se ta konec tedna igrali v Radovljici in Ljubljani.

Kovačič Tino 300

Tino KOVAČIČ (Mima)

A turnir, ki se je odvijal na igriščih TK Olimpija v Ljubljani je osvojil 2. nosilec Tino KOVAČIČ (Mima), ki je v dveh nizih, s 62 62, premagal 1. postavljenega Žana ŽMAVCA (Tr-Kr).

Žmavc Žan 300

Žan ŽMAVC (Tr-Kr)

B turnir je v Radovljici osvojil Jakob PELICON (HitLj). V finalu je bil s  63 61 boljši od Primoža Ž. ĐURIČIČ (Tr-Kr).

14 let dečki B Radovljica_Mitja Skaza _525

Konjar, Vezzosi, Đuričič in Pelicon

Foto: M. Skaza

Grega Kokalj, Hana Mraz in Allen Puhner Pupaher zmagovalci turnirjev do 14 let

Celje, Litija, Novo Mesto, 25.6.2012

S finalnimi obračuni so se končali turnirji do 14 let, ki so  konec tedna potekali v Celju, Litiji in Novem Mestu. Na turnirju deklic v Celju je slavila Hana MRAZ (Tr-Kr), ki je v finalu s 61 62 premagala Zalo DOVNIK (ŽtkMb). V Litiji je A turnir osvojil domačin Grega KOKALJ. V finalu je z rezultatom 63 62 premagal Žana ŽMAVCA (Tr-Kr). V Novem Mestu je potekal B turnir. Tu je slavil Allen PUHNER PUPAHER (Br-Mb). V finalu je bil boljši od Žige MARJANOVIČA (Grosuplje) z rezultatom 60 63.

Puhner Pupaher Marjanovič_525

Žiga Marjanovič in Allen Puhner Pupaher ter Jiri Volt

Poletno državno prvenstvo Kranj

Kranj, 7.5.2012

Organizatorjem DP deklet in fantov do 14 let nagaja vreme. Vse aktualne informacije o razporedu igranja za ponedeljek boste našli pod rubriko ZADNJI DOKUMENTI na vstopni strani.

Dvoransko državno prvenstvo 2012

Otočec, 11.1.2012

Na Otočcu se je končalo državno prvenstvo v kategoriji do 14 let. Dvoranska državna prvaka za leto 2012 sta postala Grega KOKALJ (AsLit) in Nika KOZAR (Topte). Grega KOKALJ je v finalu s 60 62 premagal KOVAČIČ Tina (Mima), Nika KOZAR pa je bila boljša od Evgenije BURGER (Otočec) z rezultatom 63 76(5).

V konkurenci dvojic sta pri dečkih državna prvaka Grega KOKALJ (AsLit) in Nejc SITAR (ŽtkMb), ki sta v finalu premagala dvojico Sven LAH (Ptuj) Amadej GORUČAN (Celje) z rezultatom 62 60. Nika KOZAR (Topte) in Zala DOVNIK (ŽtkMb) sta državni prvakinji v konkurenci deklet. V finalu sta premagali dvojico Nika ZUPANČIČ (Otočec) in Silvija PEROŠA (Koper) z rezultatom 61 63.

Foto: TK Krka Otočec

Na finalnih turnirjih A in B slavila Grega Kokalj in Žan Prebil

Ljubljana, 19.12.2011

V Mariboru sta se na igriščih TK Branik končala turnirja A in B za dečke do 14 let. Na A turnirju je slavil Grega KOKALJ (AsLit). V finalu je premagal ŽMAVC Žana (Tr-Kr) z rezultatom 61 64. V B finalu je bil najboljši Erik PETROVIČ (Tr-Kr), ki je v finalu z rezultatom 64 62 premagal PREBIL Žana (Zklub).  Na fotografiji tretjeuvrščeni Anže ARH. Foto: TK Branik