Tenis-Slovenija
podatkovni_portal
dni
ur
min
sek
Prazna-pasica
prijava_e
Lige : 2014 : liga do 12 let

Ekipa TK Domžale zmagovalka lige do 12 let

Ljubljana, 19.6.2014

 

Finalisti lige do 12 let sz medaljami_525_org 

Finalisti, foto: org.

 

V Domžalah se je s finalnim obračunom play offa končala letošnja liga do 12 let.

 

Med sedemnajstimi ekipami, ki so v predtekmovanju nastopale v treh skupinah, se je na koncu naslova veselila ekipa TK Domžale.

 

V današnjem finalnem obračunu so domačini s 5-2 premagali združeno ekipo TK Triglav Kranj-TK Nova Gorica.

 

Po tekmah posameznikov in posameznic je ekipa TK Domžale vodila s 3-2. Za Domžale so bili uspešni Filip KALJEVIČ, Pia LOVRIČ in Alja BELINGER, za Triglav sta točki priigrala Jan Lon ŠUNTAR in Luka KRAJNIK.

 

Četrto točko in s tem zmago sta Domžalam prinesli Pia LOVRIČ in Alja BELINGER, končni izid 5-2 pa sta postavila Filip KALJEVIČ in Aljaž JERAN.          

   
 

TK Domžale, TK Celje, TK Triglav Kranj-TK Nova Gorica in ŠD LTC Ljubljana udeleženci play offa

Ljubljana, 19.5.2014

 

Ekipa TK Triglav Kranj Nova Gorica 12 let_2014_525

Ekipa TK Triglav Kranj - TK Nova Gorica

 

S tekmami zadnjega, petega kroga, se je končal redni del ligaškega tekmovanja v kategoriji do 12 let.

 

Odigrani nista bili dve srečanji, katerih rezultata pa na uvrstitev ekip v zaključni del tekmovanja, play off, nimata vpiva.

 

V Play off so se uvrstile ekipe TK Triglav Kranj- TK Nova Gorica, TK Domžale, TK Celje in ŠD LTC Ljubljana Iz skupine A sta napredovali dve ekipi, iz skupin B in C pa po ena ekipa.

 

Medtem, ko so se ekipe TK Triglav Kranj - TK Nova Gorica, TK Domžale in TK Celje v play off uvrstile brez izgubljenega srečanja, so se za četrto mesto v finalu, v skupini A borile tri ekipe.

 

Vse medsebojne tekme ekip ŠD LTC Ljubljana, TK Jaki šport in TK Olimpija-TKRadovljica so se končale z izidom 4-3, zato je o ekipi, ki se uvrsti v play-off  odločalo število osvojenih iger v medsebojnih srečanji. 

 

Ekipa ŠD LTC je osvojila 96 iger, ekipi TK Olimpija-TK Radovljica in TK Jaki šport pa po 94 iger. V Play off se je tako uvrstila ekipa ŠD LTC Ljubljana.

 

Play off bo na sporedu 17. in 18. junija 2014.

 

Organizator še ni določen.

 

        

   
 

V ligi do 12 let  v ponedeljek zaključni obračuni, udeleženci play-offa bodo znani po zadnjem krogu

Ljubljana, 16.5.2014

 

LIga 12 Koper radovljica_525_až

Ekipa KOPRA (na fotografiji A. Živina) se je merila z ekipo Radovljice

 

V ligi do 12 let so ekipe odigrale štiri kroge. V vseh skupinah so ekipe na vrhu zelo izenačene, zato bodo odločitve o udeležencih zaključnega turnirja najboljših štirih ekip padle šele po zadnjem krogu.

 

Edini zanesljiv udeleženec play-offa je zaenkrat ekipa Domžal, ki nastopa v skupini A. Iz te skupine se v play off-uvrstita dve ekipi. O drugem potniku na zaključni turnir bo odločil zadnji krog.

 

V skupini B ena tekma še ni odigrana, zato so v tej skupini odprte še vse variante. Tudi tu bo odločitev padla v zadnjem krogu.

 

V skupini C sta doslej edini neporaženi ekipi  ekipa TK Triglav Kranj in ekipa TK Maja Matevžič. Odločitev o udeležencu play-offa bo padla na zadni tekmi v ponedeljek. Domačin srečanja med vodilnima ekipama je TK Triglav Kranj.

 

TK MM Šport Plus_liga12_2014_525 

V Ljubljani sta se merili ekipi TK Maja Matevžič in TK Šport plus

 

Začeli so se ligaški obračuni v ligi do 12 let 

Ljubljana, 9.5.2014

 

Liga 12_2014_TkPortovald-Krško_TKMajaMatevžič_525_

V prvem krogu sta se pomerili tudi ekipi TK Portovald-TK Krško in TK Maja Matevžič.

 

Z obračuni prvega kroga se je začela liga do 12 let.

 

Ekipe so sestavljene iz dečkov in deklic. V letošnjem letu je tudi še dovoljeno združevanje dveh ekip, ki nastopata skupaj.

 

V tekmi se igrajo tri tekme dečkov posamezno, dve tekmi deklic posamezno in po ena tekma dvojic dečkov in ena tekma dvojic deklic.

 

V ligi nastopa 17 ekip, ki so razdeljene v skupine A, B in C.

 

V zaključne boje za naslov prvaka se uvrstita prvo in drugouvrščena ekipa iz skupine A ter prvouvrščeni ekipi iz skupin B in C. 

 

Redni del lige se konča 19. maja, play off se igra sredi junija.

 

 

 

 

 

 

Zavarovalnica Sava tenis Petrol Telemach Zala Alta BTC City Total Coca Cola Gospodarsko rastavišče Grafični studio K Lenovo ŽiherHiše Slowatch Vivo catering Medot Žito Diners Tenis Slovenija Odmev Barcaffee Babolat Slovenija Dunlop Sport MSIN Medex Kompas Salus Carso