Tenis-Slovenija

Liga do 14 let 2014 - prvakinje so igralke TK Radovljica

Koper19.9.2014

Ekipa TK Radovljica-zmagovalke lige 14_2014_ms_525

V Kopru se je danes odvilo zadnje dejanje letošnje lige do 14 let za deklice. V finalu play offa sta se pomerili ekipi TA Los Vanganelos in TK Radovljica.

S 3-1 so slavile gostje, za katere so bile uspešne  Lian BENEDEJČIČ, ki je s 6-1 6-0 ugnala Sheilo GLAVAŠ, Tina TAVČAR je bila s 6-1 6-2 boljša od Zale ULE, zmagala pa je še dvojica Tina CVETKOVIČ in Lian BENEDEJČIČ. Edino točko je domačinkam priigrala Nika RADIŠIČ z zmago nad Tino CVETKOVIČ s 6-3 7-5.

Medvode, Radovljica, 18.9.2014

Liga 14 play off Medvode Talos 2014_525

Danes sta bili na sporedu polfinalni srečanji play offa lige do 14 let za deklice.

V Medvodah sta se merili ekipi TK Medvode in TA Los Vanganelos (na fotografiji), v Radovljici so domačinke gostile ekipo TK Šport plus.

V Medvodah so po odigranih tekmah posameznic domačinke vodile z 2-1. Za domače sta točki osvojili Eva KALAN in Pia LOVRIČ, za gostje je bila uspešna Nika RADIŠIČ. Odločila je tekma dvojic, ki sta jo dobili Nika RADIŠIČ in Zala ULE s 6-3 6-3. Zaradi večjega števila osvojenih malih točk je slavila ekipa TA Los VANGANELOS.

Tudi v Radovljici so domačinke po igrah posameznic vodile z 2-1. Za Radovljico sta točki osvojili Tina TAVČAR in Lian BENEDEJČIČ, za TK Šport plus je bila uspešna Kaja JUVAN. Tako kot v Medvodah, je tudi v Radovljici o zmagovalcu odločala igra dvojic. Dobili sta jo domačinki Tina CVETKOVIČ in Lian BENEDEJČIČ, ki sta zmagali v super tie-breaku z 10-3 in popeljali ekipo TK Radovljica v finale.

Finale play offa bo gostila ekipa TA Los Vanganelos. Srečanje bo v Kopru v petek ob 10. uri.

Ljubljana, 16.9.2014

Končan je redni del tekmovanja v ligi do 14 let za dečke in deklice.

Znani so vsi udeleženci letošnjega play offa.

Pri dečkih sta iz skupine A zanesljiva potnika v play off ekipi ŽTK Maribor in TK Branik Maribor.

V skupini B sta si nastop v play offu zagotovili ekipi ŠTK Velenje in ŠD  Max klub Ljubljana.

Pri deklicah sta se iz skupine A v play off uvrstili ekipi  TK Radovljica in TA Los Vanganelos.

V skupini B sta se v play off uvrstili ekipi SPIN Medvode in TK Šport plus.

Deklice bodo polfinale play offa odigrale v četrtek 18.9.2014 ob 10. uri, domačina bosta SPIN Medvode, ki igra z ekipo TA Los Vanganelos  in TK
Radovljica, ki igra z ekipo TK Šport plus.

Deklice bodo finale play offa odigrale v petek. Domačin finalnega srečanja je TA Los Vanganelos

Dečki bodo polfinale play offa igrali v ponedeljek 29.9.2014, finale pa bo na sporedu v torek 30.9.2014. Domačini srečanj bodo sporočeni naknadno.

Dokumenti - do 14 let
Liga 14 MŽ- po rednem delu