prijava_e
Varovanje zasebnosti

Izjava o uporabi osebnih podatkov

 

 

Teniška zveza Slovenije se zavezuje, da bo varovala zasebnost uporabnikov spletne strani. Zbrane podatke bomo uporabljali izključno za dvig kakovosti naših storitev. Spoštujemo vašo zasebnost, zato bomo storili vse, da jo zaščitimo pred kršitvami in zlorabami.


1. Izjava o varovanju zasebnosti

Pod nobenim pogojem ne bomo brez vašega izrecnega dovoljenja prodali, posredovali, prenesli ali posodili vaših osebnih oz. poslovnih podatkov tretji osebi, razen v primeru, če bi to od nas zahtevale pravne oblasti. Podatkov ne bomo uporabili v namen, ki bi kakor koli škodoval vam ali drugi vpleteni osebi. Vaših podatkov prav tako ne bomo uporabili za pošiljanje promocijske e-pošte ali drugega nezaželenega promocijskega materiala, razen če boste tako zahtevali in to možnost tudi potrdili na registracijskem obrazcu ali katerem drugem obrazcu na naših spletnih straneh. Vaša zasebnost ne bo kršena v nobeni obliki.


 

2. Registracija

Obiskovalci imajo na naši spletni strani možnost registracije. S tem si zagotovijo poglobljen vpogled v vsebine, ki so objavljene za registrirane uporabnike. Z registracijo na naši strani boste prejemali naš e-časopis, če ste se pri vnosu podatkov tako odločili. Preko e-pošte ne boste prejemali drugega promocijskega materiala, razen če boste tako želeli.


Od časa do časa, nikoli več kot dvakrat mesečno, boste prejeli sporočilo z informacijami, ki so pomembne za vas in nas. Registriranim uporabnikom zagotavljamo dostop do izbranih vsebin in možnosti, ki jih neregistrirani uporabniki nimajo. Registrirani uporabniki lahko kadar koli prekličejo svojo registracijo. Če in ko odpovejo registracijo, ne bodo več prejemali naših e-sporočil. Vašo zasebnost bomo zaščitili v okviru te izjave o varovanju zasebnosti tudi v primeru, če se boste odločili za preklic registracije.


 

3. Uveljavljanje določil o varovanju zasebnosti

Zaposleni na zvezi, ki imajo dostop do podatkov o uporabnikih, so dolžni upoštevati ta določila o zasebnosti.


 

4. Dostop do vaših osebnih podatkov

Registrirani uporabniki naše spletne strani lahko pregledujejo in spreminjajo svoje osebne podatke.


 

5. Dnevniške datoteke

Uporabljamo IP-naslove za analizo trendov, upravljanje strani, sledenje gibanja uporabnikov in zbiramo demografske podatke za agregatno uporabo.


 

6. Povezave

Ta spletna stran vsebuje povezave do drugih spletnih strani. Zveza ni odgovorna za določila o zasebnosti drugih spletnih strani. Našim uporabnikom svetujemo, naj preberejo določila o zasebnosti drugih spletnih strani. Naša določila o zasebnosti se tičejo le osebnih podatkov, ki smo jih zbrali na naši spletni strani.


 

7. Pristojnost

Če imate vprašanja, težave ali pritožbe glede določil o zasebnosti, jih lahko sporočite na info@teniska-zveza.si.

Zavarovalnica Sava tenis
Petrol Zavarovalnica Triglav, d.d. BTC City Telemach
Luka Koper SŽ Športna loterija Zala Nova KBM STO Life Class Hotels Krka Kompas BigBang Libra Vinakoper Slowatch SloPak Dunlop Artros Perskindol Lenovo Luna TBWA ŽiherHiše Medot Mercedes Benz Edge
Teniška zveza Slovenije
Šmartinska 152
1000 Ljubljana
tel.: 01 430 66 90
fax.: 01 430 66 95
e-mail.: info@tenis-slovenija.si

©TZS, 2023. Vse pravice pridržane.