Tenis-Slovenija
podatkovni_portal
dni
ur
min
sek
Prazna-pasica
prijava_e
Tekmovanja : 2018 : članice

Novice in fotografije

Pia Lovrič zimska članska državna prvakinja 2017

Rogaška Slatina, 15.12.2017

 

Lovrič Pia zimska državna prvakinja 2017_525

 

Pri dekletih je bila na letošnjem zimskem državnem prvenstvu konkurenca skromnejša kot pri fantih saj ni nastopila vrsta odličnih  igralk, ki so v tem trenutku na turnirjih v tujini ali se pripravljajo na novo sezono.

 

Ponujeno priložnost je izkoristila odlična mladinka, komaj 15-letna Pia LOVRIČ (Domžale), ki je odigrala šele svoj drugi turnir v članski konkurenci in takoj stopila na zmagovalno stopničko, in ne samo to, osvojila je naslov državne prvakinje. V finalu je s 6-4 6-4 premagala dve leti starejšo levičarko iz Radovljice Tino CVETKOVIČ, ki tako kot Lovričeva na prvenstvu ni bila med nosilkami. Igralki sta se doslej v različnih starostnih kategorijah pomerili šestkrat in prav vseh šest obračunov je dobila Cvetkovičeva, v najpomembnejšem sedmem pa je bila prvič boljša Lovričeva. Ta je naslov osvojila več kot zasluženo saj je nasprotnicam do finala skupaj oddala le devet iger.
 

V konkurenci dvojic sta zanesljivo slavili Tina CVETKOVIČ in Lian BENEDEJČIČ. V finalu sta s 6-0 6-0 premagali Noko JURIČ in Kim ŽIŽEK.         

   
 

Tina Kristina Godec zmagovalka OP za članice v Ljubljani

Ljubljana, 21.11.2017

 

 

 


Prvi naslov zmagovalke OP v novi teniški sezoni je osvojila Tina Kristina GODEC (AsLit), ki je v finalu s 6-1 6-0 premagala Izabelo LUŽNIK (Jaki).

 

Godčeva je bila v polfinalu s 6-0 6-0 boljša od Nadje DOLNIČAR (MaxLj), Lužnikova pa je s 6-2 6-3 premagala  Lino BOŽIČNIK (Maja).
            

Zavarovalnica Sava tenis Petrol Telemach
BTC City autocommerce SŽ Športna loterija Zala Krka ŽiherHiše Vivo catering Žito Odmev Kompas Medot Diners Tenis Slovenija Coca Cola MSIN Jolly Slowatch NIL Grafični studio K Elektro Primorska Energetika Maribor Salus Carso Babolat Slovenija Dunlop Sport Lenovo