Tenis-Slovenija

Ljubljana, 17.9.2017

TK CC zmagovalec lige do 12 let_525

TK CC

Ligo do 12 let v kateri nastopajo kombinirane ekipe dečkov in deklic je prepričljivo dobila ekipa TK Center Court, ki ima tudi sicer vse vodilne igralce na lestvici TS v starostni kategoriji do 12 let. V finalu je premagala ekipo TC Ljubljana s 5-0. Za TK CC so bili uspešni Matic KRIŽNIK, Tim KUŠTER, Marko POŽONEC, Ela Nala MILIĆ in Leontina STOJANOVIĆ.

TC Ljubljana finalist lige do 12 let_525

TC Ljubljana

Finalista play offa 2017 TK Center Court in TC Ljubljana

Ljubljana, 16.9.2017

Paly off Kranj 2017 liga do 12 let_525

V Kranju je v ligi do 12 let ekipa TK Center Court v prvem polfinal s 7-0 premagala 2. ekipo TK Triglav Kranj. V drugi tekmi sta se pomerili ekipi TK Triglav Kranj 1 in TC Ljubljana. Po tekmah dečkov so Kranjčani vodili s 3-0, kar pa ni zadostovalo za zmago. Naslednja štiri srečanja so dobili Ljubljančani in v finale se je z  zmago 4-3 uvrstila ekipa TC Ljubljana.

Play off Triglav Kranj 1 TC Ljubljana_525

Končuje se liga do 12 let, v play off so se že uvrstile ekipe TK Triglav Kranj1, TK Triglav Kranj2 in TK CC1

Ljubljana, 20.5.2017

Končuje se redni del lige do 12 let v kateri nastopajo kombinbirane ekipe dečkov in deklic. Končane so že vse tekme v skupinah A in B, v skupini C pa morajo ekipe odigrati še eno zaostalo srečanje, katerega rezultat pa na končni vrstni red pri vrhu skupine ne bo vplival.

V vseh skupinah so tako že znani udeležnci play offa, ki bo 16. in 17. septembra.

V skupini A sta se v play off uvrstili prvo uin drugouvrščeni ekipi TK Triglav Kranj2 in TK Center Court1.

V skupini B je udeleženka Play offa ekipa TK Triglav Kranj 1.

V skupini C  se je v play off uvrstila ekipa TC Ljubljana.

TK Triglav Kranj2 in TK Jaki šport_525_2017

V ligi do 12 let odigrali drugi in tretji krog

Ljubljana, 12.5.2017

TK Triglav Kranj in TC CC liga 12 let_2017

TK CC in TK Triglav Kranj

Z včerajšnjim drugim in današnjim tretjim krogom se nadaljuje ligaško tekmovanje v starostni kategoriji do 12 let.

V drugem krogu sta bili v skupini A uspešni ekipi TK CC1 in TK Jaki šport1,  v tertjem pa ekipa TK CC1, ena tekma je bila preložena.

V skupini B sta v drugem krogu zmagali ekipi TK Triglav Kranj1 in TK CC2, v  tretjem pa TK Triglav Kranj in TK Spin Medvode.

V skupini C sta v drugem krogu tri točke osvojili ekipi TK As Litija in TC Ljubljana, v tretjem pa TK As Litija, ena tekma je bila preložena.

Naslednji krog je na sporedu v četrtek 18.5.2017.

Ekipi TK triglav in TK Medvode_liga12_2017_525_tkt
 Na fotografiji TK Triglav Kranj sta domača ekipa in gostujoča ekipa iz Medvod

Odigrane tekme prvega kroga

Ljubljana, 5.5.2017

Liga 12 TK Triglav Kranj B - Ltc Ljubljana 2017_52

Z leve: TK Triglav Kranj in LTC Ljubljana

Z obračuni prvega kroga se je začela liga do 12 let, v kateri nastopajo kombinirane ekipe dečkov in deklic. Skupinski del ligaškega tekmovanja je razdeljen v skupine A, B in C, v play off, ki bo septemra se uvrstita dve ekipi iz skupine A, ter po ena ekipa iz skupin B in C.

V uvodnih srečanjih je bila v skupini A uspešna ekipa TK Triglav Kranj-B, eno srečanje pa še ni končano. V skupini B sta zmagi vknjižili ekipi TK Center Court 2 in TK Nova Gorica, v skupini C pa sta zmagali ekipi TC Ljubljana in ŽTK Maribor.

Drugi krog bo na sporedu v soboto.

Liga 12 TK CC TC LJ TK Br-Mb in TK Medvode_2017_52

Z leve stojijoigralci in igralke: TK CC2 in TC Ljubljana, čepijo: ekipi TK Medvode in TK Branik Maribor