Tenis-Slovenija

Nika Kozar najboljša tudi na drugem OP Ljubljane

Ljubljana, 19.4.2017

Kozar Nika in Godec Tina Kristina OP Članice Lj 20

V Ljubljani se je s finalnima obračunoma končalo OP za člane in članice.

Pri članicah, nastopilo je 16 igralk, je zmaga odšla v Kranj. Turnir je osvojila 2. nosilka Nika KOZAR (Tr-Kr), ki je v finalu s 6-3 6-4 premagala 1. nosilko Tino Kristino GODEC (AsLit). Kozarjevi je Moni POTRČ (ŽtkMb) polfinalno srečanje predala brez boja, Tina  Kristina pa je bila v polfinalu s 6-2 6-0 boljša od Leeloo OBRUL (Celje).

Nika Kozar osvojila OP za članice v Ljubljani

Ljubljana, 23.1.2017

Dovnik Zala in Kozar Nika OP 18 Ljubljana 2017_525

Foto: Bojan Matevžič

V Ljubljani se je s finalnima obračunoma končalo odprto prvenstvo za člane in članice.

Med članicami je slavila 1. nosilka Nika KOZAR (Tr-Kr). V finalu je s 6-3 6-1 premagala 2. nosilko Zalo DOVNIK (ŽtkMb).

Pri članicah sta bili finalistki pričakovani. To sta 1. nosilka Nika KOZAR (Tr-Kr), ki se je morala potruditi za polfinalno zmago nad Nejo SOTOŠEK (Maja). Zmagala je s 7-6(3) 6-3. Bolj gladko je polfinalno nalogo opravila Zala DOVNIK (ŽtkMb), ki je s 6-3 6-1 premagala klubsko soigralko Noko JURIČ.

autocommerce SŽ Športna loterija Zala ŽiherHiše Krka Žito Kompas Medot Diners Tenis Slovenija MSIN Coca Cola Slowatch Perskindol Jolly Babolat Slovenija Lenovo