Tekmovanja : 2015 : dečki 14

Novice in fotografije za kategorijo 14 dečki 2015

Jan Kupčič zimski državni prvak do 14 let za leto 2015

21.1.2015

V Rogaški Slatini se je končalo državno prvenstvo v starostni kategoriji do 14 let.

Državna prvaka med posamezniki sta postala drugouvrščena igralca lestvice TZS Jan KUPČIČ in Pia LOVRIČ.

Državni prvaki 2015_DP14 Rogaška

Pri dečkih je bil finalni obračun zelo tesen,  slavil pa je drugi igralec lestvice TZS.  Jan KUPČIČ (ŽtkMb) je v finalu s 5-7 6-2 6-2 premagal prvega nosilca Tima TEKAVCA(MaxLj). Do finala prvi in drugi nosilec nista imela težav, Tim TEKAVEC pa je kljub temu oddal en niz, katerega mu je v četrtfinalu odvzel Borut ŠRAJ.

V konkurenco dvojic sta slavila Mark ANDREJIČ GOLJAR (Domžale) in Flip Jeff PLANINŠEK (ŽtkMb), ki sta v finalu s 6-4 6-2 premagala Boruta ŠRAJA (ŽtkMb) in MajaTOMCA (MaxLj).

V konkurenci deklic sta državni prvakinji Živa FALKNER in Pia LOVRIČ, ki sta v finalu s 6-1 6-3 premagali Kristiono KOFOL (Koper) in Gajo Katerino TURK (Morje).

Tim Tekavec osvojil FIN A turnir v Mariboru, Miha Vetrih zmagovalec B turnirja

Maribor, 15.12.2014

Tekavec Tim in Andrejič Goljar Mark_525_2014_dm

Mark Andrejič Goljar in Tim Tekavec

Na A turnirju dečkov do 14 let v Mariboru, turnir je bil 1. ranga,  je slavil 1. nosilec Tim TEKAVEC, ki je v finalu s 6-1 6-2 premagal četrto postavljenega Marka ANDREJIČA GOLJARJA (Domž).

Fin 14B 2014_525_dm

Miha Vetrih in Miha Kastelec

B turnir je osvojil  Miha VETRIH (Sgrad), ki je bil v finalu s 6-2 6-3 boljši od Mihe KASTELECA (ŠtkVe).

Maribor, 14.12.2014

Na FIN A turnirju dečkov do 14 let sta finalista prvopostavljeni Tim TEKAVEC (MaxLj), ki je v polfinalu s 7-5 6-2 izločil Marka KOVAČEVIČA (ŠtkVe) in 4. nosilec Mark GOLJAR ANDREJIČ (Domž), ki je bil v drugem polfinalu s 4-6 7-6(5) 6-2 boljši od 2. nosilca Jana KUPČIČA (ŽtkMb).

Finalista B turnirja sta Miha VETRIH (Sgrad) in Miha KASTELEC (ŠtkVe).