Tenis-Slovenija
podatkovni_portal
dni
ur
min
sek
Prazna-pasica
prijava_e
Lige : 2015 : liga do 14 let

Kvalifikacije Summer cup 2017 - dečki in deklice do 12 let

Ljubljana, 30.7.2017

 

Julij z nastopom na kvalifikacijah za ekipno evropsko prvenstvo zaključujejo dečki in deklice v starostni kategoriji do 12 let. 

 

 

Dečki do 12 let so osvojili končno 5. mesto na kvalifikacijskem turnirju v Dijonu.

 

Dečki EEP 2017 Križnik Kušter in Golob_525 

Matic Križnik, Jaka Golob in Tim Kušter

 

Dečki so v francoskem Dijonu, kjer so se za napredovanje v zaključni del borili z ekipama Velike Britanije in Francije. Slovenske barve so branili Matic KRIŽNIK, Jaka GOLOB in Tim KUŠTER,  vodil jih je Sebastijan BRIŠKI. Dečki so se najprej pomerili z ekipo Francije, ki je v prvem srečanju izgubila z Veliko Britanijo. Francozi  so bili boljši in so  zmagali s 3-0. V tekmi prvih igralcev obeh ekip je Antoine GHIBAUDO s 6-0 6-2 premagal Matica KRIŽNIKA, Clement KUBIAK pa je bil s 6-3 7-5 boljši od našega drugega loparja Jake GOLOBA. V tekmi dvojic sta Križnik in Kušter izgubila z 1-6 2-6. 
 

V drugem srečanju v RR skupini dečkov so naši igralci z 1-2 izgubili z Veliko Britanijo. Luca POW je s 6-4 6-0 premagal Matica KRIŽNIKA, Jaka GOLOB je izid poravnal na 1-1 z zmago 6-3 7-5 nad Alexandrom TIKHONOVIM, odločilno srečanje dvojic pa sta z 0-6 0-6 izgubila Golob in Tim KUŠTER.   

 

Dečki so v razigravanju za 5. mesto igrali z ekipo Izraela in zmagali s 3-0. Jaka GOLOB je s 7-5 4-6 6-2 premagal Ofeka SHIMANOVA, Matic KRIŽNIK s 6-4 6-3 Vladimira BAZILEVSKIYA, Križnik in Tim KUŠTER pa sta s 6-2 6-2 dobila tudi tekmo dvojic.

 

Vse rezultate naše ekipe najdete TUKAJ  

 

DEKLICE DO 12 LET so osvojile končno 3. mesto v kvalifikacijski skupini v Rezzatu.

 

Deklice 12 EEP 2017_1_525

Maša Viriant, Ana Lanišek in Ela Nala Milić (z leve)

 

Deklice so nastopale v italijanskem Rezzatu. Ela Nala MILIĆ, Ana LANIŠEK in Maša VIRIANT so pod vodstvom Roka FERJANA igrale v predtekmovalni skupini A z ekipami Poljske, Hrvaške ter Bosne in Hercegovine. 

 

Prvo  tekmo so naše deklice igrale z ekipo Poljske in izgubile z 1-2. Ela Nala MILIĆ je s 6-2 6-0 premagala Malwino ROWINSKO, Ana LANIŠEK je s 3-6 6-1 4-6 izgubila z Dario GORSKO, dvojica Milić-Lanišek pa je izgubila z Gorsko in Rowinsko z 2-6 4-6.


Drugo tekmo so igrale s Hrvaško in zmagale z 2-1. Milićeva je z 2-6 7-5 6-1 premagala Leticio TAROCCO, Laniškova je z 2-6 4-6 izgubila s Teno RAJKI, v odločilni tekmi dvojic pa sta nato Milićeva in Laniškova s 7-5 6-4 premagali Teno Rajki in Petro Marcinko. 

 

V soboto so v zadnjem srečanju v RR skupini deklice s 3-0 premagale ekipo BiH. Ela Nala MILIĆ je s 6-0 6-2 premagala Mario IVANKOVIĆ, Ana LANIŠEK s 6-0 6-1 Ranio MUŠIĆ, Milićeva in Maša VIRIANT pa v tekmi dvojic s 6-1 6-1 Mauro AZABAGIĆ in Mario IVANKOVIĆ.

 

Deklice so v skupini za ekipo Poljske, ki je zmagala, osvojile 2. mesto in so se borile za pot na zaključni turnir s 1. uvrščeno ekipo skupine B, Italijo.

 

V igri za napredovanje na zaključni turnir je naši ekipi deklic še drugič v odločilnem srečanju proti Italijankam spodrsnilo. Potem, ko so bile mlade italijanske igralke boljše že na turnirju Lampo TROPHY so tudi tokrat slavile z 2-1, odločila pa je tekma dvojic. Ela Nala MILIĆ je s 6-4 6-1 premagala Benedetto SENSI, Ana LANIŠEK je z 1-6 1-6 izgubila z Anno PARADISI, odločilno srečanje dvojic, ki je odločalo o potniku na zaključni turnir pa sta s 6-3 6-4 dobili Anna PARADISI in Federica URGESI. Za Slovenijo sta nastopili Milićeva in Laniškova. Naše igralke so osvojile končno 3.- 4. mesto.

 

Vse rezultate naše ekipe najdete TUKAJ.

 

EEP 12 ekipa deklic

 

     

Liga do 14 let - 2015

 

Spoštovani,

 

Pošiljamo vam obvestilo za PLAY OFF lige do 14 let (dečki in deklice). PLAY OFF bo potekal na igriščih ŽTK Maribor dne 21. in 22.9.2015 z pričetkom ob 10:00 uri bodo štartali dečki. Žreb bo narejen na licu mesta in sicer na podlagi jakosti prijavljenih igralcev. Pri dečkih so v PLAY OFF-u ekipe:

 

-          ŠTK VELENJE skupina A

-          ŠRD MAX Ljubljana skupina B

-          ŽTK Maribor skupina C

-          LTC skupina C

Medtem ko bodo deklice do 14 let pričele ne pred 11:30. Pri deklicah so v PLAY OFF-u ekipe:

 

-          DOMŽALE skupina A

-          ŠPORT PLUS skupina A

-          TA LOS VANGANELOS skupina B

-          MORJE skupina B

 

Vsem udeležencem PLAY OFF-a čestitamo in želimo uspešno nastopanje še naprej.

 

 

Lep pozdrav

 

Žiga Ham Kacin

Poslovni sekretar / Business Secretary

 

Zavarovalnica Sava tenis Petrol Telemach Zala Alta BTC City Total Coca Cola Gospodarsko rastavišče Grafični studio K Lenovo ŽiherHiše Slowatch Vivo catering Medot Žito Diners Tenis Slovenija Odmev Barcaffee Babolat Slovenija Dunlop Sport MSIN Medex Kompas Salus Carso