Lige : 2018 : 2 moška liga

TK Triglav Kranj nov član prve moške članske teniške lige

28.05.2018

Konec tedna so ekipe, ki nastopajo v 2. moški članski teniški ligi odigrale tekme zadnjega, petega kroga.

V zadnjih tekmah rednega dela druge moške članske teniške lige je v boju za drugo mesto ekipa TK Branik Maribor s 3-2 premagala ekipo TK Galtena in osvojila končno 2. mesto.

21.5.2018

V tretjem krogu je ekipa TK Branik Maribor s 4-0 premagala ekipo TK Hoče, ekipa TK Triglav Kranj pa je bila v Murski Soboti s 4-0 boljša od ekipe domačega teniškega kluba.

Četrti krog je že prinesel odločitev o novem članu prve teniške lige. Pomerili sta se ekipi TK Triglav Kranj in TK Branik Maribor. V Kranju so slavili domačini z rezultatom 3-1, dosegli še četrto ligaško zmago in si že zagotovili prvo mesto in s tem napredovanje v 1. moško člansko teniško ligo. Za ekipo TK Triglav Kranj so nastopili Mark Andrejič Goljar, Luka Miklavčič, Jakob Aljaž Kaplja in Klemen Nikolaš.

V drugi tekmi četrtega kroga je ekipa TK Galtena s 4-0 premagala ekipo TK Hoče. Za zmagovalno ekipo so igrali Jan Lah, Rok Galun, Goran Djurdjevič in Ino Ficko.

O drugouvrščeni ekipi v ligi bo določalo zadnje srečanje, ko se bosta konec tedna v petem krogu pomerili ekipi TK Branik Maribor in TK Galtena.

TK Triglav Kranj članska ekipa 2018_525

Na fotografiji: Novi člani 1. moške teniške lige, ekipa TK Triglav Kranj s trenerjem Markom Porom ter starim predsednikom Andrejem Polencem in novim predsednikom Damjanom Klevišarjem ( na fotografiji manjkajo člani  ekipe Grega Žemlja, Nejc Zaplotnik in Maks Lukman).

6.5.2018

Z obračuni prvega kroga se je začela druga moška članska teniška liga v kateri letos nastopa 5 ekip.

V prvem krogu sta se merili ekipi TK Triglav Kranj in TK Hoče ter TK Galtena in TK Murska Sobota. Ekipa TK Branik Maribor je bila prosta.

V gorenjsko-štajerskem obračunu so bili boljši Gorenjci. Po odigranih posamičnih dvobojih so vodili s 4-0, dobili so tudi tekmo dvojic in zanesljivo slavili s 5-0.

Na vzhodu sta se pomerili ekipi TK Galtena in Murske Sobote. Boljši so bili igralci Galtene, ki so dobili vse obračune in zmagali s 5-0.

V drugem krogu je bila ekipa TK Triglav Kranj še drugič uspešna. Tokrat je s 4-1 premagala ekipo Galtene. Prvič je nastopila ekipa TK Branik Maribor in vknjižila prvo zmago. V tesnem obračunu so bili Mariborčani s 3-2 boljši od igralcev ekipe TK Murska Sobota. Prosta je bila ekipa TK Hoče.

Naslednja kroga bosta na sporedu 19. in 20. maja.