prijava_e
Lige : 2018 : 2 moška liga

TK Triglav Kranj nov član prve moške članske teniške lige

28.05.2018   

 

Konec tedna so ekipe, ki nastopajo v 2. moški članski teniški ligi odigrale tekme zadnjega, petega kroga.

 

V zadnjih tekmah rednega dela druge moške članske teniške lige je v boju za drugo mesto ekipa TK Branik Maribor s 3-2 premagala ekipo TK Galtena in osvojila končno 2. mesto.

 

 

21.5.2018
 

V tretjem krogu je ekipa TK Branik Maribor s 4-0 premagala ekipo TK Hoče, ekipa TK Triglav Kranj pa je bila v Murski Soboti s 4-0 boljša od ekipe domačega teniškega kluba.

Četrti krog je že prinesel odločitev o novem članu prve teniške lige. Pomerili sta se ekipi TK Triglav Kranj in TK Branik Maribor. V Kranju so slavili domačini z rezultatom 3-1, dosegli še četrto ligaško zmago in si že zagotovili prvo mesto in s tem napredovanje v 1. moško člansko teniško ligo. Za ekipo TK Triglav Kranj so nastopili Mark Andrejič Goljar, Luka Miklavčič, Jakob Aljaž Kaplja in Klemen Nikolaš. 

 

V drugi tekmi četrtega kroga je ekipa TK Galtena s 4-0 premagala ekipo TK Hoče. Za zmagovalno ekipo so igrali Jan Lah, Rok Galun, Goran Djurdjevič in Ino Ficko. 

 

O drugouvrščeni ekipi v ligi bo določalo zadnje srečanje, ko se bosta konec tedna v petem krogu pomerili ekipi TK Branik Maribor in TK Galtena.
          

TK Triglav Kranj članska ekipa 2018_525

Na fotografiji: Novi člani 1. moške teniške lige, ekipa TK Triglav Kranj s trenerjem Markom Porom ter starim predsednikom Andrejem Polencem in novim predsednikom Damjanom Klevišarjem ( na fotografiji manjkajo člani  ekipe Grega Žemlja, Nejc Zaplotnik in Maks Lukman).          

   
 

6.5.2018 

 

 

Z obračuni prvega kroga se je začela druga moška članska teniška liga v kateri letos nastopa 5 ekip.

 

V prvem krogu sta se merili ekipi TK Triglav Kranj in TK Hoče ter TK Galtena in TK Murska Sobota. Ekipa TK Branik Maribor je bila prosta.

 

V gorenjsko-štajerskem obračunu so bili boljši Gorenjci. Po odigranih posamičnih dvobojih so vodili s 4-0, dobili so tudi tekmo dvojic in zanesljivo slavili s 5-0.

 

Na vzhodu sta se pomerili ekipi TK Galtena in Murske Sobote. Boljši so bili igralci Galtene, ki so dobili vse obračune in zmagali s 5-0.

 

V drugem krogu je bila ekipa TK Triglav Kranj še drugič uspešna. Tokrat je s 4-1 premagala ekipo Galtene. Prvič je nastopila ekipa TK Branik Maribor in vknjižila prvo zmago. V tesnem obračunu so bili Mariborčani s 3-2 boljši od igralcev ekipe TK Murska Sobota. Prosta je bila ekipa TK Hoče.

 

Naslednja kroga bosta na sporedu 19. in 20. maja.        

   
Zavarovalnica Sava tenis
Petrol BTC City Zavarovalnica Triglav, d.d. Telemach
autocommerce SŽ Športna loterija Zala ŽiherHiše Krka BigBang Vivo catering Kompas Medot NKBM MSIN Slowatch Perskindol Libra Babolat Slovenija Office&More Lenovo Artros
Teniška zveza Slovenije
Šmartinska 152
1000 Ljubljana
tel.: 01 430 66 90
fax.: 01 430 66 95
e-mail.: info@tenis-slovenija.si

©TZS, 2023. Vse pravice pridržane.