prijava_e
Lige : 2016 : liga do 14 let

Liga do 14 let - 2016

 

 

Državni prvaki igralci ŽTK Maribor in igralke TK Domžale

Maribor 11.9.2016

 

TK Domžale prvakinje 2016 do 14 let_525

Ekipa TK Domžale

 

 

 

ŽTK Maribor je gostil naše najboljše ekipe v starostni  kategoriji do 14 let, ki so se v  play offu potegovale za naslov ekipnega državnega prvaka. V polfinalnih srečanjih je pri dečkih v prvem polfinalu ekipa ŽTK Maribor s 6-0 premagala ekipo ŠTK Velenje. V drugem polfinalu sta ekipi ŠD LTC in Max tenis kluba igrali neodločeno 3-3, po
seštevku točk pa je zmagala ekipa ŠD LTC.

V finalu je ekipa ŽTK Maribor še enkrat dokazala, da v tej starostni kategoriji nima konkurence in je gladko s 5-1 premagala ekipo ŠD LTC iz Ljubljane.  Točke za zmagovalce so osvojili Jan KUPČIČ, Filip Jeff PLANINŠEK in Borut ŠRAJ ter dvojici Kupič/Šraj in Planinšek/Emeršič Potočnik, gostom je edino točko priigral Maks LUKMAN
 

Med deklicami sta se v prvem polfinalu pomerili ekipi TK Šport plus in TA Los Vanganelos. Tekma se je končala z neodločenim izidom 2-2, v  seštevku točk pa so bile boljše igralke TA Los Vanganelos. V drugem polfinalu je ekipa TK Domžale s 3-1 premagala ekipo TK Morje.

V finalu so Domžalčanke, katere je  v ligaškem tekmovanju okrepila Živa FALKNER iz Otočca, s 3-1 premagala Primorke. Točke za TK Domžale sta priigrali Pia LOVRIČ in Živa FALKNER, ki sta dobili tako tekmi posameznic, kot tudi dvoboj dvojic, za Los Vanganelos je bila uspešna Anja ČOTAR.

 

Paly off 14 let deklice ŽTK Maribor

Polfinalistke do 14 let

 

 

Znani udeleženci zaključnega turnirja v Mariboru

Ljubljana, 11.9.2016

 

 

Končan je redni del ligaškega tekmovanja v starostni kategoriji do 14 let.

Obe ligi, tako liga dečkov kot tudfi liga deklic sta bili razdeljeni v dve skupini, A in B, v play off pa sta se uvrstili prvouvrščeni ekipi iz vsake skupine.

Pri dečkih je nastopilo 11, pri deklicah pa 9 ekip.
 
Po zadnjem krogu, ki je bil odigran 11.9.2016 so znani vsi udeleženci zaključnega tekmovanja - play offa, ki se bo skupaj z ostalimi zaključki lig odvijal 17. in 18. septembra na igriščih TK Branik v Mariboru.

Pri dečkih sta se v skupini A v play off uvrstili ekipi TK Šentjur in ŽTK Maribor, v skupini B pa sta bili najboljši ekipi ŠD LTC in TK Celje.
 
Pri deklicah sta se iz A skupine v play off uvrstili ekipi TK Nova Gorica in TK Triglav Kranj, iz B skupine pa ekipi  TK Domžale in TK Terme Ptuj.

 

Vse rezultate rednega dela najdete v priponki v desnem meniju,.

Zavarovalnica Sava tenis
Petrol BTC City Zavarovalnica Triglav, d.d. Telemach
autocommerce SŽ Športna loterija Zala ŽiherHiše Krka BigBang Vivo catering Kompas Medot NKBM MSIN Slowatch Perskindol Libra Babolat Slovenija Office&More Lenovo Artros
Teniška zveza Slovenije
Šmartinska 152
1000 Ljubljana
tel.: 01 430 66 90
fax.: 01 430 66 95
e-mail.: info@tenis-slovenija.si

©TZS, 2023. Vse pravice pridržane.