Tenis-Slovenija
podatkovni_portal
Prazna-pasica
prijava_e
Tekmovanja : 2018 : dečki 14

Novice in fotografije

Maj Premzl z dvojnim naslovom na zimskem DP do 14 let

Rogaška Slatina, 8.1.2018

 

DP 14 Rogaška Flander, Premzl, Kirbiš in Obrul (z

Flander, Premzl, Kirbiš in Obrul

 

V Rogaški Slatini se je končalo zimsko teniško državno prvenstvo v starostni kategoriji do 14 let. Naslova sta odšla v Ljubljano pri deklicah in v Maribor pri dečkih.

Med slednjimi je naslov državnega prvaka osvojil 2. nosilec Maj PREMZL (ŽtkMb), ki je v finalu s 6-4 6-4 premagal Tristana FLANDRA (Radomlje). Že v četrtfinalu je tokrat nastope končal prvi favorit za naslov državnega prvaka Lun OBRUL. Za Premzla je to prvi naslov državnega prvaka v karieri med posamezniki. 


V konkurenci dvojic sta pri dečkih slavila Maj PREMZL in Lun OBRUL (Celje). V finalu sta z 2-6 7-5 10-3 premagala Tristana FLANDRA in Aljaža KIRBIŠA (Radomlje). 
 

Bor Artnak in Luka Videnovič osvojila OP 14 A in B v Domžalah in Ljubljani

18.12.2017

 

V Domžalah in Ljubljani se je končalo OP za dečke v starostni kategoriji do 14 let.

Dečki so v A turnirju nastopali v Domžalah, kjer je slavil 1. nosilec Bor ARTNAK (AsLit). V finalu je s 6-1 6-1 premagal 2. nosilca Maja PREMZLA (ŽtkMb). V polfinalu sta bila oba boljša od igralcev Radomlej. Artnak je s 6-2 6-4 premagal Tristana FLANDRA, Premzl pa je bil s 6-3 6-0 boljši od Aljaža KIRBIŠA.
 
B turnir, ki se je odvijal v Ljubljani je osvojil Luka VIDENOVIČ (Tr-Kr). Niki Gaber BOLE (Ltc) mu v finalu ni nudil močnejšega odpora, tako da je Videnovič slavil s 6-1 6-2.

 

OP 14 B december 2017 Ljubljana_350

Zavarovalnica Sava tenis Petrol Telemach Zala Alta BTC City KIA Coca Cola Gospodarsko rastavišče Grafični studio K Lenovo City Express Slowatch Aktiva Skupina Medot Energetika Maribor Diners Tenis Slovenija city break Babolat Slovenija Dunlop Sport