prijava_e
Lige : 2016 : 1 moška liga

1. moška članska liga 2016

 

Državni prvaki igralci ŽTK Maribor

9.9.2016

 

Žtk Maribor zmagovalci lige 2016_facebook_525

Ekipa ŽTK Maribor 2016

 

Državni prvaki oz. zmagovalci 1. moške članske teniške lige so igralci ŽTK Maribor. V finalu so s 4 - 1 premagali ekipo TK Terme Ptuj.

  

   

Znani udeležnci Tilia play offa ekipnih tekmovanj Tenis Slovenije v 1. članski teniški ligi

08.09.2016   

 

Play off 2016_525

 

S tekmami tretjega kroga se je končal redni del 1. moške članske teniške lige. Medtem, ko sta bili ekipi ŽTK Maribor in  TD Slovan že pred zadnjim krogom uvrščeni v Tilia play off ekipnih tekmovanj Tenis Slovenije, sta o tretji in četrti ekipi v play offu odločal tekmi med TK Avtoplus Koper in TK Krško na Zahodu ter TK Konjice in TK Terme Ptuj na Vzhodu.

 

V Kopru je domači TK Avtoplus Koper gostil ekipo TK Krško in slavil s 5-2. Za domačine so točke osvojili Marko LAZIĆ, Jan TAVČAR, Rok KOMAC in Jani TOMULIĆ, vodstvo s 4-1 po tekmah posameznikov pa je domačinom že  zagotovili uvrstitev na zaključni turnir. Točko za goste je v tekmi posameznikov priigral Krištof GOLOB.


Bolj napeto je bilo na Vzhodu kjer je ekipa Konjic na domačem terenu poskušala presenetiti ekipo TK Terme Ptuj. PO tekmah posameznikov so gostje vodili s 3-2. Točke za goste so prispevali Sven LAH, Alen HORVAT in Maks MEH, za domačine sta bila uspešna Matjaž JURMAN in Priomož POPOVIČ. Šesta tekma, ki bi Konjičanom še dajala možnost za uspeh pa ni bila odigrana saj sta jo Tomaž JAMNIKAR in Rok HAJD predala. Zmaga je tako odšla na Ptuj in s tem tudi uvrstitev ekipe TK Terme Ptuj v play off. 

 

Tilia play off ekipnih tekmovanj Tenis Slovenije bo na sporedu prihodnji konec tedna, 17. in 18. septembra. Zaključne obračune bo gostil TK Branik Maribor, na delu pa bomo videli člane, članice, dečke in deklice v starostni kategoriji do 14 let in kombinbirane ekipe dečkov in deklic v starostni kategoriji do 12 let.          

   
 
Zavarovalnica Sava tenis
Petrol Zavarovalnica Triglav, d.d. BTC City Telemach
Luka Koper SŽ Športna loterija Zala Nova KBM STO Life Class Hotels Krka Kompas BigBang Libra Vinakoper Slowatch SloPak Dunlop Artros Perskindol Lenovo Luna TBWA ŽiherHiše Medot Mercedes Benz Edge
Teniška zveza Slovenije
Šmartinska 152
1000 Ljubljana
tel.: 01 430 66 90
fax.: 01 430 66 95
e-mail.: info@tenis-slovenija.si

©TZS, 2023. Vse pravice pridržane.