Pravila, pravilniki : Prijave na tekmovanja
Hitre povezave

Prijave in odjave na tekmovanja

Domača tekmovanja

Prijave in odjave na domača tekmovanja (OP, Round Robin, mastersi, državna prvenstva, itd.) potekajo ON-LINE. Podrobnejša informacije o postopku prijav najdete v dokumentu z naslovom "Navodila". V desnem meniju najdete tudi obrazca za pozno prijavo oz. odjavo, ki ju je treba po elektronski pošti poslati na objavljen elektronski naslov vrhovnega sodnika. Isti obrazec se uporabi tudi za prijavo/odjavo tujca, ki ni registriran pri TZS in za otroke, ki se udeležijo "domačega" turnirja v MINI oz. MIDI tenisu.

Mednarodna tekmovanja

Prijave na mednarodna tekmovanja v kategorijah 12, 14 in 16 let potekajo po postopku, ki je opisan v dokumentu, v desnem meniju, z naslovom IPIN - TE.

Prijave na mednarodna tekmovanja v kategoriji 18 let potekajo po postopku, ki je opisan v dokumentu, v desnem meniju, z naslovom IPIN - ITF.

Za vsa vprašanja smo vam na voljo na telefonski številki (01) 430-66-90, lahko pa jih posredujete tudi na info@teniska-zveza.si.

Obrazci