Tenis-Slovenija
podatkovni_portal
Prazna-pasica
prijava_e
Pravila, pravilniki : Prijave na tekmovanja
Hitre povezave

Prijave in odjave na tekmovanja


 

 

Domača tekmovanja
 
Prijave in odjave na domača tekmovanja (OP, Round Robin, mastersi, državna prvenstva, itd.) potekajo ON-LINE. Podrobnejša informacije o postopku prijav najdete v dokumentu z naslovom "Navodila". V desnem meniju najdete tudi obrazca za pozno prijavo oz. odjavo, ki ju je treba po elektronski pošti poslati na objavljen elektronski naslov vrhovnega sodnika. Isti obrazec se uporabi tudi za prijavo/odjavo tujca, ki ni registriran pri TZS in za otroke, ki se udeležijo "domačega" turnirja v MINI oz. MIDI tenisu.
 
Mednarodna tekmovanja
 
Prijave na mednarodna tekmovanja v kategorijah 12, 14 in 16 let potekajo po postopku, ki je opisan v dokumentu, v desnem meniju, z naslovom IPIN - TE.
 
Prijave na mednarodna tekmovanja v kategoriji 18 let potekajo po postopku, ki je opisan v dokumentu, v desnem meniju, z naslovom IPIN - ITF.
 
 
Za vsa vprašanja smo vam na voljo na telefonski številki (01) 430-66-90, lahko pa jih posredujete tudi na info@teniska-zveza.si.
 
 
 
 
 
  
 
 
 
 
 
 

 
Obrazci
IPIN - TE
IPIN - TE 20.10.2011 |

IPIN - ITF
IPIN - ITF 20.10.2011 |

Prijave na domača tekmovanja

odjava s turnirja TZS

prijava na turnir TZS

Navodila
Navodila 10.11.2010 |

Zavarovalnica Sava tenis Petrol Telemach Zala Alta BTC City KIA Coca Cola Gospodarsko rastavišče Grafični studio K Lenovo City Express Slowatch Aktiva Skupina Medot Energetika Maribor Diners Tenis Slovenija city break Babolat Slovenija Dunlop Sport