Tenis-Slovenija
podatkovni_portal
dni
ur
min
sek
Prazna-pasica
prijava_e
Tekmovanja : 2017 : deklice 12

Novice in fotografije

Zmagovalci turnirjev FIN 12 v Celju in Kranju so Matic Križnik, Eva Uhan Muller, Dmitry Suboch in Tita Veronica Jurak

26.06.2017   

 

 

Na finalnih turnirjih do 12 let, ki se igrajo v Celju, tam nastopajo dečki, in v Kranju, kjer Triglav gosti deklice, smo dobili zmagovalce.

 

Na A turnirju dečkov sta se v finale uvrstila 1. in 2. nosilec Matic KRIŽNIK (TK-CC) in 2. nosilec Jani RETELJ (Otočec). Križnik je v polfinalu s 6-3 6-1 premagal Jako TOMAŽINA (AsLit), Retelj je v drugem polfinalu s 6-0 6-1 izločil Tima KUŠTRA (TK-CC). V finalu je slavil KRIŽNIK z rezultatom 6-1 6-4.

 

B turnir dečkov je osvojil Dmitry SUBOCH (Morje). V finalu je s 6-2 6-2 premagal Nejca PETERLINA (Šporn).

 

Pri deklicah sta se v finale uvrstili 1. nosilka Eva MULLER UHAN (Tc-Lj) in 4. nosilka Anamari ŽNUDERL (ŽtkMb). Mullerjeva je s 6-4 4-6 6-4 premagala Ivono AHČAN (TK-CC), Žnuderlova je bila s 6-3 6-2 boljša od 2. nosilke Rine GROŠELJ (Aslit). V finalu je slavila UHAN MULLERJEVA s 6-2 6-2.

 

V B turnirju deklic sta se za zmago potegovali Nina MAŠOVIČ (Topte), ki je v polfinalu s 6-0 6-4 premagala Kiaro ŠOLAJA (Br-Mb) in Tita Veronica JURAK (Ltc), ki je bila s 3-6 6-3 6-3 boljša od Neje HADŽISELIMOVIĆ (ŽtkMb).  Zmagala je JURAKOVA s 6-4 6-1.         

   
 

Ela Nala Milić zimska državna prvakinja do 12 let

Ljubljana, 8.1.2016

 

Finalisti zimskega drzavnega prvenstva do 12 let 2

Na fotografiji z leve: Jaka Golob, Matic Križnik, Ela Nala Milić in Leontina Stojanović.  

   

V Ljubljani se je v organizaciji TK Šport plus končalo letošnje zimsko državno prvenstvo v starostni kategoriji do 12 let. Popolno prevlado TK Olimpija v tej starostni kategoriji sta potdila oba državna prvaka, ki prihajata iz te sredine.

 

Pri deklicah je v klubskem finalnem obračunu slavila Ela Nala MILIĆ, ki je leto dni starejšo in vodilno igralko na lestvici do 12 let Leontino STOJANOVIĆ premagala z rezultatom 6-1 6-3. Miličeva je tako ubranila naslov zimske državne prvakinje, ki ga je osvojila tudi januarja 2016.

 

V konkurenci dvojic sta v tekmi zmagovalk in poraženk polfinalnih dvobojev posameznic slavili Ela Nala MILIĆ in Leontina STOJANOVIĆ. V finalu sta s 6-1 2-6 10-5 premagali Radomeljčanki Ano LANIŠEK in Mašo VIRIANT

 

Finale zimskega drzavnega prvenstva do 12 let 2017

Ela Nala Milić in Leontina Stojanović

 

Finale zimskega drzavnega prvenstva do 12 let 2017

Ela Nala Milić in Matic Križnik       

 

Finalistke dvojic deklice DP 12 2017_stojanovic_52

Stojanović, Milić, Viriant in Lanišek (Foto:Sojanović)

 

 

 

 

   


Zavarovalnica Sava tenis Petrol Telemach
BTC City autocommerce SŽ Športna loterija Zala Krka ŽiherHiše Vivo catering Žito Odmev Kompas Medot Diners Tenis Slovenija Coca Cola MSIN Jolly Slowatch NIL Grafični studio K Elektro Primorska Energetika Maribor Salus Carso Babolat Slovenija Dunlop Sport Lenovo