Tenis-Slovenija
podatkovni_portal
dni
ur
min
sek
Prazna-pasica
prijava_e
Tekmovanja : 2019 : fantje 16

Novice in fotografije

Prvi zmagi v novi sezoni v Ljubljano in Radomlje

bm, 19.11.2018

 

V Mariboru in Ljubljani se je končalo odprto prvenstvo do 16 let za fante in dekleta.


V Mariboru je v močno zasedenem A turnirju slavil prvi nosilec in prvi igralec lestvice TS do 16 let Aljaž Jeran (Radomlje). V finalu je bil s 6-3 4-6 6-1 boljši od domačina Gala Emeršiča Potočnika (Žtk).

 

B turnir, ta se je odvijal v Ljubljani, je osvojil Jaka Golob (Tr-Kr). V finalu je s 7-5 6-2 premagal Gala Kričeja (ŠtkVe).

 

Golob Jaka zmagovalec 16B Ljubljana 2018_525

Kričej in Golob (desno) 

 

18.11.2018

 

Na odlično zasedenem turnirju fantov do 16 let v Mariboru, nastopilo je prvih osem igralcev lestvice TS, sta se v finale uvrstila prvi nosilec Aljaž Jeran (Radom) in šesti nosilec Gal Emeršič Potočnik (ŽtkMb). Jeran je v polfinalu s 6-3 6-3 premagal četrtega nosilca Simona Javorška (Maja), Emeršič Potočnik je po drugem nosilcu Sebastianu Dominku, s 6-2 6-2 izločil še drugega klubskega soigralca, tretjega nosilca Marsela Žnuderla. Boljši je bil s 6-2 6-2.

V B turnirju sta finalista Jaka Golob (Tr-Kr) in Gal Kričej (ŠtkVe).
 

Javoršek Simon in Žnuderl Marsel OP 16 Maribor 201

Žnuderl in Javoršek

Zavarovalnica Sava tenis Petrol Telemach BTC City autocommerce SŽ Športna loterija Zala ŽiherHiše Vivo catering Žito Odmev Gospodarsko rastavišče Total Kompas Medot Barcaffee Alta Diners Tenis Slovenija Coca Cola MSIN Slowatch NIL Grafični studio K Medex Energetika Maribor Salus Carso Babolat Slovenija Dunlop Sport Lenovo