Tenis-Slovenija
podatkovni_portal
dni
ur
min
sek
Prazna-pasica
prijava_e
Tekmovanja : 2019 : člani

Novice in fotografije

Benjamin Beliš dvoranski članski prvak za leto 2019

bm, 21.12.2018

 

DP Člani 2019 zimsko Brglez Cvetkovič Planinšek in

Pija Brglez, Tina Cvetkovič, Filip Jeff Planinšek in Benjamin Beliš

 

V Mariboru se je končalo dvoransko člansko državno prvenstvo za leto 2019. Naslova državnih prvakov sta osvojila Benjamin Beliš (Sl. Gradec) in Tina Cvetkovič (Šdštr).
  
Pri članih smo spremljali izjemno zanimiv in izenačen obračun med prvim nosilcem, sicer pa šestim igralcem članske lestvice TS, 25-letnim Slovenjgradčanom Benjaminom Belišem in osem let mlajšim, nepostavljenim Mariborčanom, ki trenira na Ptuju, Filipom Jeffom Planinškom. Izkušnje so tokrat ugnale mladost in zmage s 7-5 4-6 7-6(2) ter prvega naslova državnega prvaka v članski konkurenci se je zasluženo veselil Beliš. Naslov je krona njegove dosedanje kariere, v kateri je med leti 2013 in 2015 lopar bolj kot ne postavil v kot, a se je nato ponovno začel udeleževati domačih turnirjev in v zadnjih dveh letih dosegal odlične rezultate, ki so ga pripeljali na prvo mesto med igralci, ki niso na mednarodnem delu lestvice TS in nenazadnje do naslova državnega prvaka.

 
V konkurenci dvojic sta pri članih naslov državnih prvakov osvojila Matej Leljak in Nick Cmager (ŽtkMb), ki sta v finalu s 6-4 6-3 premagala Benjamina Beliša in Matica Sotlerja (Krško).

 

Čestitamo !

Zmagovalec prvega turnirja nove sezone je Tino Kovačič

bm, 26.11.2018

 

Odprto prvenstvo člani Mengeš 2018_525 


V Mengšu se je končalo OP za člane in članice, ki ga je organiziral TK Šporn šport. Danes so bili na sporedu polfinalni in finalni obračuni, zmagovalec prvega turnirja članov pa je postal Tino Kovačič (ŽtkMb).


Kovačič je v izenačenem finalnem obračunu s 6-3 7-6(9) premagal Jošta Plestenjaka (Sl-Lj). V polfinalu je Plestenjak s 6-7(2) 6-3 7-6(5) izločil Miho Vetriha (Sgrad), Kovačič pa s 4-6 6-4 6-1 Marka Mesariča (AsLit).

 

OP Mengeš polfinalisti člani_525

Zavarovalnica Sava tenis Petrol Telemach
BTC City autocommerce SŽ Športna loterija Zala ŽiherHiše Vivo catering Žito Odmev Gospodarsko rastavišče Total Kompas Medot Barcaffee Alta Diners Tenis Slovenija Coca Cola MSIN Slowatch NIL Grafični studio K Medex Energetika Maribor Salus Carso Babolat Slovenija Dunlop Sport Lenovo