Tekmovanja : 2017 : dekleta 18

Maša Perica najboljša v Velenju

Ljubljana, 6.2.2017

Perica Maša in Trbežnik Anja Velenje 2016_525

V Velenju se je končalo OP do 18 let za dekleta. Prvega naslova v karieri se je veselila 4. nosilka Maša PERICA (Šplus), ki je v finalu s 6-3 6-1 premagala klubsko soigralko in 8. nosilko turnirja Anjo TRBEŽNIK.

Tina Cvetkovič državna prvakinja do 18 let, v dvojicah slavili Tjaša Klevišar in Alea Bubek

Ljubljana, 25.12.2016

Finalisti DP 18_525_Z Bubek

Foto: Z. Bubek

V Ljubljani se je končalo državno prvenstvo do 18 let. Naslov zimskih državnih prvakov sta osvojila Tina CVETKOVIČ (Radovljica) in Anže ARH (Slovan).

Pri dekletih je bolj ali manj pričakovano naslov odšel v Radovljico, saj presenetljiva finalistka Alea BUBEK (N. Gorica), ki se je v finale prebila iz kvalifikacij ni zmogla  pripraviti še enega presenečenja, čeprav je v prvem nizu ves čas ogrožala Tinino zmago. V drugem nizu je prišla do izraza izkušenost dve leti starejše Radovljičanke, ki je do naslova prišla z zmago s 7-5 6-2. Za Tino je to drugi naslov državne prvakinje med posameznicami, prvega je osvojila na zimskem državnem prvenstvu do 16 let januarja letos, sicer pa ima v svoji zbirki še 5 naslovov državne prvakinje v konkurenci dvojic v različnih starostnih kategorijah.

V konkurenci dvojic sta pri fantih državna prvaka Marko KOVAČEVIČ in Val VIDAKOVIČ (ŽtkMb), pri dekleteih sta naslov osvojili Tjaša KLEVIŠAR (Tr-Kr) in Alea BUBEK(N.Gorica)

Čestitamo !