prijava_e

Materiali za skupščino 2006 

Ljubljana, 28.11.2006

 

 

V .pdf priponkah na desni strani si lahko ogledate materiale za skupščino TZS, ki bo v ponedeljek 18.12.2006 ob 17. uri v hotelu M v Ljubljani. Posebno pozornost namenite predlogom sprememb statuta TZS - členi, v katerih so predlagane spremembe, so podčrtani (besedilo). Predlog sprememb je bolj ali manj posledica novega zakona o društvih, deloma pa tudi lažjega delovanja oz. "operacionalizacije" delovanja TZS.

Ponovno vas prosimo, da nam čimprej sporočite predloge svojih kandidatov za:

1) predsednika TZS
2) člane upravnega odbora TZS
3) člane tekmovalno-registracijske komisije TZS
4) člane nadzornega odbora TZS
5) člane komisije za pritožbe TZS
6) člane strokovnega sveta TZS
7) disciplinskega sodnika TZS

Kandidata za mesto predsednika TZS sta v tem trenutku g. Andrej Polenec in g. Marko Umberger (program dela v .pdf priponki na desni).

Danes bodo delavci pisarne TZS na naslove klubov po "normalni" pošti poslali tudi vse materiale, kijih sicer vidite na svoji desni. Opozarjamo vas, da boste po normalni pošti prejeli pooblastilo, s katerim klub izbere svojega delegata na skupščini (brez tega pooblastila, ožigosanega in podpisanega s strani uradnega predstavnika kluba, na skupščini nihče nima volilne pravice).
Zavarovalnica Sava tenis
Petrol BTC City Zavarovalnica Triglav, d.d. Telemach
autocommerce SŽ Športna loterija Zala ŽiherHiše Krka BigBang Vivo catering Kompas Medot NKBM MSIN Slowatch Perskindol Libra Babolat Slovenija Office&More Lenovo Artros
Teniška zveza Slovenije
Šmartinska 152
1000 Ljubljana
tel.: 01 430 66 90
fax.: 01 430 66 95
e-mail.: info@tenis-slovenija.si

©TZS, 2023. Vse pravice pridržane.