Tenis-Slovenija
podatkovni_portal
dni
ur
min
sek
Prazna-pasica
prijava_e

Materiali za skupščino 2006 

Ljubljana, 28.11.2006

 

 

V .pdf priponkah na desni strani si lahko ogledate materiale za skupščino TZS, ki bo v ponedeljek 18.12.2006 ob 17. uri v hotelu M v Ljubljani. Posebno pozornost namenite predlogom sprememb statuta TZS - členi, v katerih so predlagane spremembe, so podčrtani (besedilo). Predlog sprememb je bolj ali manj posledica novega zakona o društvih, deloma pa tudi lažjega delovanja oz. "operacionalizacije" delovanja TZS.

Ponovno vas prosimo, da nam čimprej sporočite predloge svojih kandidatov za:

1) predsednika TZS
2) člane upravnega odbora TZS
3) člane tekmovalno-registracijske komisije TZS
4) člane nadzornega odbora TZS
5) člane komisije za pritožbe TZS
6) člane strokovnega sveta TZS
7) disciplinskega sodnika TZS

Kandidata za mesto predsednika TZS sta v tem trenutku g. Andrej Polenec in g. Marko Umberger (program dela v .pdf priponki na desni).

Danes bodo delavci pisarne TZS na naslove klubov po "normalni" pošti poslali tudi vse materiale, kijih sicer vidite na svoji desni. Opozarjamo vas, da boste po normalni pošti prejeli pooblastilo, s katerim klub izbere svojega delegata na skupščini (brez tega pooblastila, ožigosanega in podpisanega s strani uradnega predstavnika kluba, na skupščini nihče nima volilne pravice).
Zavarovalnica Sava tenis Petrol Telemach
BTC City autocommerce SŽ Športna loterija Zala Krka ŽiherHiše Vivo catering Žito Odmev Kompas Medot Diners Tenis Slovenija Coca Cola MSIN Jolly Slowatch NIL Grafični studio K Elektro Primorska Energetika Maribor Salus Carso Babolat Slovenija Dunlop Sport Lenovo