prijava_e
Tekmovanja : 2018 : članice

Novice in fotografije

Pia Lovrič zimska članska državna prvakinja 2017

Rogaška Slatina, 15.12.2017

 

Lovrič Pia zimska državna prvakinja 2017_525

 

Pri dekletih je bila na letošnjem zimskem državnem prvenstvu konkurenca skromnejša kot pri fantih saj ni nastopila vrsta odličnih  igralk, ki so v tem trenutku na turnirjih v tujini ali se pripravljajo na novo sezono.

 

Ponujeno priložnost je izkoristila odlična mladinka, komaj 15-letna Pia LOVRIČ (Domžale), ki je odigrala šele svoj drugi turnir v članski konkurenci in takoj stopila na zmagovalno stopničko, in ne samo to, osvojila je naslov državne prvakinje. V finalu je s 6-4 6-4 premagala dve leti starejšo levičarko iz Radovljice Tino CVETKOVIČ, ki tako kot Lovričeva na prvenstvu ni bila med nosilkami. Igralki sta se doslej v različnih starostnih kategorijah pomerili šestkrat in prav vseh šest obračunov je dobila Cvetkovičeva, v najpomembnejšem sedmem pa je bila prvič boljša Lovričeva. Ta je naslov osvojila več kot zasluženo saj je nasprotnicam do finala skupaj oddala le devet iger.
 

V konkurenci dvojic sta zanesljivo slavili Tina CVETKOVIČ in Lian BENEDEJČIČ. V finalu sta s 6-0 6-0 premagali Noko JURIČ in Kim ŽIŽEK.         

   
 

Tina Kristina Godec zmagovalka OP za članice v Ljubljani

Ljubljana, 21.11.2017

 

 

 


Prvi naslov zmagovalke OP v novi teniški sezoni je osvojila Tina Kristina GODEC (AsLit), ki je v finalu s 6-1 6-0 premagala Izabelo LUŽNIK (Jaki).

 

Godčeva je bila v polfinalu s 6-0 6-0 boljša od Nadje DOLNIČAR (MaxLj), Lužnikova pa je s 6-2 6-3 premagala  Lino BOŽIČNIK (Maja).
            

Zavarovalnica Sava tenis
Petrol Zavarovalnica Triglav, d.d. BTC City Telemach
Luka Koper SŽ Športna loterija Zala Nova KBM STO Life Class Hotels Krka Kompas BigBang Libra Vinakoper Slowatch SloPak Dunlop Artros Perskindol Lenovo Luna TBWA ŽiherHiše Medot Mercedes Benz Edge
Teniška zveza Slovenije
Šmartinska 152
1000 Ljubljana
tel.: 01 430 66 90
fax.: 01 430 66 95
e-mail.: info@tenis-slovenija.si

©TZS, 2023. Vse pravice pridržane.