Tenis-Slovenija
podatkovni_portal
dni
ur
min
sek
Prazna-pasica
prijava_e
Igrajmo tenis! : IGRAJMO TENIS 2019
Igrajmo tenis 2019

ZADEVA: Veselimo se dogodka in vas vabimo k sodelovanju | Igrajmo tenis!

 

Tenis Slovenija in Petrol vas skupaj s ambasadorko projekta Kajo Juvan vabita, da se pridružite projektu "Igrajmo tenis!" , ki je namenjen ljubiteljem tenisa vseh generacij.

 

V soboto, 18. maja, in nedeljo, 19. maja, se bo v Športnem centru Millenium v ljubljanskem BTC-ju odvijal najbolj množičen dogodek za najmlajše, Igrajmo tenis!

 

Potekal bo namreč največji teniški turnir, kjer bodo tekmovali otroci iz vseh slovenskih klubov, stari od 8 do 11 let.

 

Vzporedno s turnirjem bo v nedeljo dopoldan potekala Teniška olimpijada, v soboto dopaldan pa na Ball boys boot camp vabimo mlade pobiralce teniških žogic.

 

Pripravljen je tudi pester spremljevalni program z nagradnimi igrami sponzorjev in partnerjev Tenis Slovenije.

 

Na prizorišče ste tako vabljeni tudi starši, prijatelji in ostali spremljevalci mladih upov.

 

Dogodek Igrajmo tenis! pa ne bo razveseljeval le otrok, ampak tudi ljubitelje tenisa starejših generacij, ki bodo imeli možnost brezplačnega igranja na različnih teniških igriščih po vsej Sloveniji.

 

Na seznamu sodelujočih klubov, ki bodo objavljeni na Facebooku in spletni strani Tenis Slovenije, poiščite vam najbližje teniško igrišče, preverite razpoložljivost in se odpravite na igro tenisa.
 
Vljudno vabljeni!
                                                          

Ekipa Tenis Slovenije

 

Ogjelte si nekaj utrinkov iz dogodka v letih 2017 in 2018.  

 

20190410_Igrajmo_tenis_WEB_Slider_525x300px

 

V soboto, 18. maja, in nedeljo, 19. maja 2019, bo ljubljanski BTC v znamenju tenisa, nakupov in zabave. V ŠC Millenium bo potekal najbolj priljubljen in najmnožičnejši teniški turnir za najmlajše (8-11 let). Nepogrešljiv del projekta Igrajmo tenis! pa je tudi zelo priljubljena, Teniška olimpijada, ki je namenjena vsem otrokom, starim od 6 do 12 let, ki se želijo v tenisu zabavati, vendar se z njim še spoznavajo.

 

Hkrati bo potekal vseslovenski projekt brezplačnega igranja tenisa po slovenskih klubih, in sicer in sicer 18. in 19. maja, od 9. do 12. ure. Tenis Slovenija v sodelovanju s Petrolom ter ambasadorko projekta Kajo Juvan, vsako leto ponudi brezplačno igranje tenisa po vsej Sloveniji.

 

Namen projekta je privabiti na tenis prav vse navdušence in jih spodbujati k igranju tenisa, hkrati pa širiti popularizacijo tenisa.

 

Prijave na Teniško olimpijado pošljite na prijave@tenis-slovenija.si, prijavite svojo ekipo (8 do 15 otrok) na obilico zabavnih in poučnih teniških igric, v katerih bodo zagotovo zelo uživali. Navedeno naj bo ime Teniškega kluba ali ekipe in ime in priimek ter kontakt vodje ekipe.

 

 

Tenis Slovenija

Zavarovalnica Sava tenis Petrol Telemach BTC City autocommerce SŽ Športna loterija Zala ŽiherHiše Vivo catering Žito Odmev Gospodarsko rastavišče Total Kompas Medot Barcaffee Alta Diners Tenis Slovenija Coca Cola MSIN Slowatch NIL Grafični studio K Medex Energetika Maribor Salus Carso Babolat Slovenija Dunlop Sport Lenovo