prijava_e
Novice : Arhiv novic 2008 : Marec 2008

Arhiv novic - marec 2008

Klikni sliko za povečavo
Klikni sliko za povečavo
Naši dvanajstletniki v finalu zmagali

Ljubljana, 26.03.2008

Ekipa dečkov in deklic do 12 let se je na turnirju v Izraelu uvrstila v finale, kjer se je pomerila z ekipo Cipra in jo premagala s 5/1. Na turnirju je nastopilo osem ekip (Rusija, Nemčija, Izreel1 in 2, Gruzija, Italija, Slovenija, Ciper), ki so se v predtekmovanju pomerile v dveh skupinah. Naši so zasedli prvo mesto v skupini in se v polfinalu pomerili z Rusi. preberi več TUKAJ.


Klikni na Eno za Maksa
Klikni na Eno za Maksa
Maks Tekavec in Ena Kajevič najboljša na Fin4

Ljubljana, Litija, 18.03.2008

Na igriščih teniškega kluba Jaki šport v Ljubljani in teniškega kluba As v Litiji je potekalo četrto finalno tekmovanje za dečke in deklice do 12 let. Pri dečkih je pričakovano slavil Maks Tekavec (Max), pri deklicah pa je nepostavljena Ena Kajevič (Portorož) v polfinalu presenetila prvo nosilko Natalijo Šipek (Mima), v finalu pa še drugo nosilko Saro Palčič (Val). Zmagovalca B turnirja sta postala Jure Frank (ŽTK) in Barbara Beliš (S. Gradec). Preberi več TUKAJ.


Aleksander Grešak<br>2. mesto
Aleksander Grešak
2. mesto
Tom in Marcela dobila zadnji turnir zimske sezone

Kranj, 18.03.2008

Tom Kočevar Dešman (Max) in Marcela Cuderman (Domžale) sta zmagovalca odprtega prvenstva do 18 let, ki se je igralo v Kranju (fantje) in Kopru (dekleta). Tom je bil za svoje nasprotnike "za številko prevelik", saj je v petih dvobojih izgubil samo 13 iger, nekoliko več dela pa je imela Marcela, ki pa tudi ni izgubila nobenega niza. Preberi več TUKAJ.


Koledar poletje 2008

Ljubljana, 17.03.2008

Tekmovalno-registracijska komisija TZS (TRK) je izdelala in na svojem zadnjem sestanku potrdila koledar tekmovanj za poletje 2008. Želja oziroma pričakovanj s strani klubov je bilo veliko (predvsem v nižjih starostnih kategorijah, ki so "ekonomsko bolj zanimive"), zato je TRK imela kar veliko dela. Nekateri klubi so se pri izvedbi zelo potrudili in postavili nove standarde, ki jim bodo drugi morali slediti, če bodo hoteli "ostati v igri" za organizatorje tekmovanj... Preberi več TUKAJ.


klikni na sliko za povečavo
klikni na sliko za povečavo
Registracije 2008 - drugi rok

Ljubljana, 05.03.2008

Danes se je začel drugi registracijski rok za leto 2008, ki bo končan 20.3.2008. Klubi v tem roku ponavadi registrirajo igralce, ki bodo nastopili v njihovih ligaških ekipah, ter nove tekmovalce, ki prihajajo iz teniške šole. Od danes dalje je registracija članstva možna samo preko e-pošte (oziroma čez nekaj dni preko spletne strani našega partnerja Programski atelje A&Z, ki bo zadolžen za izdelavo novih izkaznic). Preberi več, se registriraj oziroma podaljšaj le-to TUKAJ.


Zavarovalnica Sava tenis
Petrol Zavarovalnica Triglav, d.d. BTC City Telemach
Luka Koper SŽ Športna loterija Zala Nova KBM STO Life Class Hotels Krka Kompas BigBang Libra Vinakoper Slowatch SloPak Dunlop Artros Perskindol Lenovo Luna TBWA ŽiherHiše Medot Mercedes Benz Edge
Teniška zveza Slovenije
Šmartinska 152
1000 Ljubljana
tel.: 01 430 66 90
fax.: 01 430 66 95
e-mail.: info@tenis-slovenija.si

©TZS, 2023. Vse pravice pridržane.