Nik Razboršek v Antalyi zaradi bolezni predal polfinalni obračun

Na moškem ITF turnirju v Antalyi (15.000 $), kjer se organizatorji že ves teden borijo z vremenom so v petek uspeli pod streho spraviti tekme prvega kroga glavnega turnirja. Prvi nastop je tako dočakal tudi Nik Razboršek in ga z odliko opravil. V uvodnem srečanju je s 6-1 6-2 premagal Srba Gorana Markovića.

Nik je v soboto nastopil dvakrat. Najprej je v drugem krogu s 6-4 6-4 premagal španskega povabljenca Luisa Gomara Monia ter se uvrstil v četrtfinale.

Po krajšem počitku je odigral četrtfinalno srečanje s hrvaškim kvalifikantom Matejem Šabanovim ter ga premagal s 7-6(6) 6-3 in se uvrstil v polfinale.

V soboto bi moral na igrišče še tretjič in sicer v obračunu dvojic, kjer bi moral zaigrati s Tomom Kočevarjem Dešmanom proti Srbu Goranu Markoviču in Ukrajincu Daniilu Zarychanskemu. Naša igralca sta tekmo zaradi poškodbe hrbta Kočevarja Dešmana predala. Tom je zaradi bolečin v hrbtu pred tem izpustil tudi nastop med posamezniki. Nič kaj razveseljive niso bile včeraj niti novice o Nikovem počutju. Dobil je temperaturo in močan glavobol, tako da je bil tudi njegov nastop v nedeljskem polfinalu vprašljiv.

Danes je moral polfinalno srečanje predati.

Želimo mu hitro okrevanje.