Šesti Luka Koper Winter cup bo zadnja tedna januarja

Teniški klub Luka Koper tudi letos organizira 6. Luka Koper Winter Cup za vse starostne kategorije in to v dveh terminih. Prvi je na sporedu 19. in 20. januarja 2019, drugi pa 26. in 27. januarja 2019.

Kot ponavadi so za najboljše pripravljene tudi lepe nagrade in povabila na mednarodne turnirje do 12 in 14 let, ki bodo v letu 2019 v Kopru.Podrobnosti so v razpisu , dodatne informacije pa lahko dobite na 031-353-145 ali tk.koper@siol.net.

TK Luka Koper hkrati obvešča, da bo letos od 2. do 3. marca 2019 v Kopru na vrsti tudi turnir 1. Luka Koper Winter Cup Open do 10 let (za igralce in igralke letnika 2009, igra se z žogicami z zeleno piko). To je edini turnir v Sloveniji, kjer bosta zmagovalca prejela vabilo za glavni turnir na 24. Smrikva Bowlu, ki bo v juniju v Puli (Hrvaška). Število igralcev in igralk bo omejeno. Več podatkov najdete tukaj .