Tenis-Slovenija
min
sek
Prazna-pasica

Mike Urbanija v Antalyi še v igri, Tom Kočevar Dešman izpadel, Pia Čuk v drugi krog Hammameta, poraz Nine Potočnik na Sardiniji

bm, 16.4.2018

V kvalifikacijah moškega Futuresa v Antalyi sta se v zadnjem krogu med seboj pomerila Nik Razboršek in Mike Urbanija. Uspešnejši je bil Urbanija, ki je zmagal s 7-6(4) 6-0 in se uvrstil v glavni žreb. Prav tako je v glavni turnir napredoval Tom Kočevar Dešman, ki je v finalu kvalifikacij s 6-1 6-7(2) 6-3 premagal Ukrajinca Vitalya Sachka, a je nato v glavnem turnirju v prvem krogu s 4-6 3-6 izgubil z Nemcem Rudolfom Mollekerjem.

Na ženskem ITF turnirju v Hammametu (15.000 $) je v zadnjem krogu kvalifikacij Pia Čuk s 6-4 6-2 premagala Francozinjo Manon Leonard in napredovala v glavni turnir, tu pa nje v prvem krogu s 6-3 7-5 premagala britansko kvalifikantko Ali Collins.

Ni pa uvrstitev v glavni turnir uspela Nini Potočnik na ITF turnirju v Santa Margheriti Di Puli na Sardiniji (25.000 $). V finalu kvalifikacij jo je s 6-2 6-1 premagala Italijanka Dalila Spiteri.

©TZS, 2019. Vse pravice pridržane.