Tenis-Slovenija
min
sek
Prazna-pasica

Nina Potočnik, Tom Kočevar Dešman in Kristina Novak uspešni, Nik Razboršek in Nika Zupančič izgubila

bm, 2.5.2017

Na ITF turnirju (15.000 $) v Gyoru je v uvodnem nastopu Nina POTOČNIK s 5-7 7-6(5) 6-1 premagala ameriško kvalifikantko Mario MATEAS in se uvrstila v drugi krog.

Na mladinskem ITF turnirju 2. ranga v italijanskem Salsomaggioreju je Kristina NOVAK v prvem krogu s 6-2 6-1 izločila domačo kvalifikantko Harriet HAMILTON.

Na moškem Futuresu (15.000 $) v francoskem Grasseju je Tom KOČEVAR DEŠMAN v prvem krogu s 6-3 6-1 izločil Francoza Yannicka JANKOVITSA, 405. igralca lestvice ATP. Na istem turnirju je Nik RAZBORŠEK v prvem krogu izgubil z 29-letnim Belgijcem Julienom DUBAILUJEM, 506. igralcem lestvice ATP. Ta je bil boljši s 7-6(4) 6-0.

V drugem krogu mladinskega ITF turnirja 5. ranga v Skopju je izgubila 2. nosilka Nika ZUPANČIČ. S 6-3 6-1 jo je premagala Romunka Raluca Maria TUDORACHE.

©TZS, 2020. Vse pravice pridržane.