V Ljubljani končane kvalifikacije na DP do 12 let

V Ljubljani so dečki in deklice končali s kvalifikacijskimi obračuni na državnem prvenstvu do 12 let. V obeh konkurencah ssmo dobili po osem kvalifikantov, ki so pridružili 24 igralcem oz. igralkam v glavnem turnirju. Po 32 v vsaki kategoriji jih bo odločalo o naslovu državnega prvaka oz. prvakinje. Tako pri dečkih, kot pri deklicah nastopajo vsi najboljši.

Pri dečkih so se skozi kvalifikacije na glavni turnir prebili Iztok Mark LUNDER, Teo KURTAGIČ, Jan BUKOVEC, Nejc STRAŠEK, Mark BOLE, Vid MOHAR, Max STOLLECKER in Lucas MARJANOVIČ.

Pri deklicah so bile v kvalifikacijah uspešne Aleksandra Zara DEJANOVIČ, Rebeka GNEZDA, Ella HOJNIK, Iza LOGAR, Tinkara VRANIČAR, Špela SEDEJ, Lara STREL in Ivona AHČAN.