Tenis-Slovenija
Prazna-pasica

Konec za Mikea Urbanijo v Rovinju in Toma Kočevarja Dešmana v heraklionu

bm, 2.4.2014

Nekoliko smole pri žrebu sta imela naša igralca na turnirjih serije Futures Mike URBANIJA in Tom KOČEVAR DEŠMAN.

Mike URBANIJA je nastopil v Rovinju in že v prvem krogu naletel na prvega nosilca, Hrvata Kristijana MESAROŠA, 186. igralca lestvice ATP. Kljub solidni predstavi Mike ni bil kos Hrvatu in ta je slavil z rezultatom 7-6(1) 6-1.

V grškem Heraklionu je na turnirju serije Futures na podoben način izpadel Tom KOČEVAR DEŠMAN. Tudi on je igral s 1. nosilcem turnirja, Aldinom ŠETKIĆEM iz BiH, 303. igralcem lestvice ATP in tudi on je prvi niz izgubil v podaljašni igri na 5. Šetkić je bil tudi v nadaljevanju boljši in drugi niz je dobil s 6-4.

S tem so vsi naši fantje že končali nastope na turnirjih tega tedna.

V igri ostajata le še Nastja KOLAR in Maša ZEC PEŠKIRIČ. Nastopata na ITF turnirju v ameriškem Jacksonu (25.000 $) in obe bosta v prvem krogu glavnega turnirja igrali s kvalifikantkama.

©TZS, 2019. Vse pravice pridržane.