Tenis-Slovenija
Prazna-pasica

Na mladinskem ITF turnirju v Novem Sadu konec za naše predstavnike

Ljubljana, 10.9.2012

Na mladinskem ITF turnirju 2. ranga, ki se igra ta teden v Novem Sadu, sta v kvalifikacijah nastopila Dorian Tomaž JANEŽIČ in Matic ŠPEC. Dorian je izgubil v drugem krogu, Matic ŠPEC pa je trikrat zmagal in se uvrstil v glavni turnir, kjer pa je v prvem krogu klonil proti Britancu, 3. nosilcu Jonnyu O'MARI, ki je zmagal z rezultatom 63 63. Pri dekletih je v kvalifikacijah nastopila Eva ZAGORAC, ki pa je finalno srečanje kvalifikacij izgubila z Madžarko Anno BONDAR s 26 16. V prvem krogu je izgubila tudi Nina POTOČNIK, ki je sicer odlično nastopala na zadnjih turnirjih. Tudi njo je premagala Ana BONDAR, ki je bila boljša z rezultatom 76(5) 61. Maša MARC je v prvem krogu premagala domačinko Dajano DUKIĆ 46 64 62, v drugem krogu pa je izgubila s 7. nosilko Deo HERDZELAŠ iz BiH z rezultatom 67(5) 36.

©TZS, 2019. Vse pravice pridržane.