Na mednarodnih turnirjih ostajata pri dekletih v igri le Maša Zec Peškirič in Nastja Kolar

Ljubljana

Na ITF turnirju z nagradnim skladom 50.000 $+H v romunski Craiovi je bila po Maši ZEC PEŠKIRIČ v prvem krogu uspešna tudi Nastja KOLAR. Premagala je domačinko Diano MARCU z rezultatom 62 75. V drugem krogu bo igrala s Srbkinjo Aleksandro KRUNIĆ, bolj atraktivno nasprotnico v drugem krogu pa bo imela Maša ZEC PEŠKIRIČ, ki bo igrala s 17. letno, leta 2010 pa pri takrat 15. letih že 1. mladinko sveta, levoroko Rusinjo Irino KROMACHEVO. V Uzbekistanu je v Bukhari že v 1. krogu glavnega turnirja z nagradnim skladom 25.000 $ izgubila Tadeja MAJERIČ, ki je bila prejšnji teden finalistka v uzbekistanskem Karshiju. Za poraz v Karshiju se ji je tokrat maščevala Kitajka Lin ZHU, ki je slavila z rezultatom 26 64 76(5).Nič bolje ni šlo v Padovi Dalili JAKUPOVIĆ, ki jo je na enako vrednem turnirju v prvem krogu porazila Tunizijka Ons JABEUR s 62 60. V drugem krogu turnirja z nagradnim skladom 100.000 $ v Marseillu je izgubila Petra RAMPRE. S 61 63 jo je izločila Španka Beatriz GARCIA-VIDAGANY.