Tenis-Slovenija
Prazna-pasica

Na Bledu se začenja moški Futures, v Mariboru ženski ITF

Ljubljana, 25.5.2012

Tudi prihodnji teden bo v Sloveniji v znamenju tenisa. V Mariboru bo ŽTK gostil 25.000 $ vreden ženski turnir INFOND Open. Obeta se odlična zasedba teniških igralk, saj je 1. postavljena Francozinja Iryna BREMOND na 137. mestu svetovne ženske teniške lestvice, zadnja prijavljena igralka pa je 245., Lenka JURIKOVA. Od Slovenk se v glavni turnir tako neposredno ni uspela uvrstiti nobena izmed igralk, bosta pa tam s posebnim povabilom nastopili Nastja KOLAR in Maša ZEC PEŠKIRIČ, lanskoletni finalistki. Več slovenskih igralk se bo preizkusilo v kvalifikacijah. Bled pa bo prihodnji teden gostil prvega od treh turnirjev serije Futures, ki bodo imeli nagradni sklad 10.000 $. V glavni turnir sicer ni neposredno uvrščen noben slovenski igralec, bosta pa nastopila Andraž BEDENE in Tomislav TERNAR. Kvalifikacije se v Mariboru in na Bledu začnejo v soboto.
autocommerce SŽ Športna loterija Zala ŽiherHiše Krka Žito Vivo catering Kompas Medot MSIN Slowatch Perskindol NIL Babolat Slovenija Lenovo

©TZS, 2019. Vse pravice pridržane.