Tenis-Slovenija
Prazna-pasica

Nadaljujeta se državni prvenstvi do 14 in do 18 let

Ljubljana, 8.5.2012

Danes sta se nadaljevali državni prvenstvi do 14 let v Kranju in do 18 let v Mariboru. V Kranju smo dobili četrtfinaliste med posamezniki in posameznicami. Pri deklicah je v drugem krogu Veronika ERJAVEC presenetila 5. nosilko Niko ZUPANČIČ, ostale postavljene igralke pa so se zanesljivo uvrstile naprej. Zanimive obračune pa bomo zagotovo gledali že v četrtfinalu. Pri dečkih je doslej presenetil le Luka MIKLAVČIČ, ki se je kot edini nepostavljen igralec uvrstil v četrtfinale, potem ko je že v prvem krogu izločil CMAGER Nicka. Tudi pri dečkih se v četrtfinalu obetajo zanimiva srečanja. Na državnem prvenstvu do 18 let, ki se igra v Mariboru in kjer so odigrali prvi krog glavnega turnirja sta za presenečenji poskrbela Sebastijan GORŠIČ, ki je izločil 2. nosilca Maksa TEKAVCA s 64 64 in Vit Jan ŠUNTAR, ki je izločil 4. postavljenega Aljaža CAJZEKA z rezultatom 63 63. Pri dekletih je v prvem krogu z nastopi končala 7. postavljena Kaja EMERŠIČ LJUBIČ. Izločila jo je Karin KOŠNIK s 36 62 60. Ostale nosilke so se zanesljivo uvrstile v nadaljnje tekmovanje. Na fotografiji : Sebastijan GORŠIČ
autocommerce SŽ Športna loterija Zala ŽiherHiše Krka Žito Vivo catering Kompas Medot NKBM MSIN Slowatch Perskindol NIL Babolat Slovenija Lenovo

©TZS, 2019. Vse pravice pridržane.