Dalila Jakupović v polfinalu Lagosa, Andraž Bedene, Janez Semrajc in Tjaša Šrimpf v četrtfinalu Dubrovnika

Ljubljana

Na ženskem ITF turnirju v Lagosu, z nagradnim skladom 25.000 $, se je Dalila JAKUPOVIĆ uvrstila v polfinale. V četrtfinalu je premagala 4. nosilko, Švicarsko Conny PERRIN (WTA 276) s 6-2 5-7 6-2.V polfinalu bo njena nasprotnica Hrvatica Donna VEKIĆ (WTA 638). Poslovila pa se je v četrtfinalu Tadeja MAJERIČ. Na turnirju je bila 5. nosilka, a je bila boljša od nje 3. postavljena Belgijka Tamaryn HENDLER (WTA 224). Belgijka je zmagala z rezultatom 61 61. Na Futuresu v Dubrovniku sta bila v drugem krogu uspešna tako Andraž BEDENE kot Janez SEMRAJC. Andraž BEDENE je zmagal še četrtič zapored. Premagal je domačina Mateja PAVIĆA z rezultatom 36 75 64. V četrtfinalu bo igral proti Italijanu, 5. nosilcu Enricu BURZIJU. Janez SEMRAJC je s 64 61 premagal Srba Ivana BJELICO in bo v četrtfinalu igral z Burzijevim rojakom Marcom CECCHINATOM. Na turnirju ITF z nagradnim skladom 10.000 $, ki se prav tako igra v Dubrovniku je v četrtfinale napredovala tudi Tjaša ŠRIMPF. Premagala je Slovakinjo Klaudio BOCZOVO s 6-0 4-6 6-1 in bo v četrtfinalu igrala z Rusinjo Victorio KAN, šesto nosilko na turnirju.