Tenis-Slovenija
Prazna-pasica

Tom Kočevar Dešman v četrtfinalu Prijedora, Nik Razboršek izgubil v Parizu

Ljubljana, 27.5.2011

V Prijedoru je bil na turnirju serije Futures v drugem krogu od naših uspešen samo Tom KOČEVAR DEŠMAN, ki se je po zmagi nad Madžarom Viktorjem FILIPENKOM 64 75 uvrstil v četrtfinale, kjer bo igral proti Hrvatu Jošku TOPIĆU. Tomislav TERNAR je izgubil z Arsenijem ZLATANOVIĆEM 62 62, od Janez SEMRAJCA pa je bil boljši Antonio SANČIĆ 63 64. Na mladinskem delu turnirja v Parizu je v kvalifikacijah nastopil Nik RAZBORŠEK, ki pa je v prvem krogu izgubil z domačim igralcem Cedrickom COMMINOM v izjemno izenačenem srečanju, v katerm so odločale malenkosti. Končni izid je bil 46 75 75 v korist Francoza. Na turnirju v Parizu tako ostaja v konkurenci samo še Katarina SREBOTNIK, ki je s Kveto PESCHKE v igri dvojic že napredovala v tretji krog, saj sta Madžarka SZAVAY in Latvijka DEKMEIJERE srečanje predali, Katarina pa bo danes nastopila z Nenadom ZIMONJIĆEM v igri mešanih parov proti Kai KANEPI in Robertu LINSTEDTU.

©TZS, 2019. Vse pravice pridržane.