prijava_e
Novica

Tamara Zidanšek s finalom v Zhengzhou do uspeha kariere med dvojicami; na WTA turnirju v Guangzhou Dalila Jakupović ni uspela priti skozi kvalifikacije, prihodnji teden bosta nastopili še Polona Hercog in Tamara Zidanšek


bm


Tamara Zidanšek in Yanine Wickmayer sta v finalu WTA turnirja serije Premier v Zhengzhou v finalu izgubili s 1. nosilkama Nicole Melichar iz ZDA in Kveto Peschke iz Češke. Ameriško češka naveza je bila boljša s 6-1 7-6(2). Tamara ima sicer že naslov na turnirjih WTA med dvojicami, a na turnirju serije International, tako da lahko uspeh na močnejšem turnirju na Kitajskem proglasimo kot boljši dosežek.

Dalila Jakupović ta teden nastopa na 500.000 $ vrednem WTA turnirju v Guangzhou, kjer je bila osma nosilka kvalifikacij. V prvem krogu je s 6-2 6-2 premagala Srbkinjo Natalijo Kostić in se je za nastop v glavnem turnirju borila s 3. nosilko Italijanko Jasmine Paolini. Ta je bila boljša s 4-6 6-1 6-4.

V Guangzhou bo nastopila tudi Tamara Zidanšek, ki bo v prvem krogu glavnega turnirja igrala s kvalifikantko.

Polona Hercog bo prihodnji teden v Seulu, kjer bo na turnirju z nagradnim skladom 250.000 $ v prvem krogu igrala z romunsko kvalifikantko Ano Bogdan.
Zavarovalnica Sava tenis
Petrol Zavarovalnica Triglav, d.d. BTC City Telemach
Luka Koper SŽ Športna loterija Zala Nova KBM STO Life Class Hotels Krka Kompas BigBang Libra Vinakoper Slowatch SloPak Dunlop Artros Perskindol Lenovo Luna TBWA ŽiherHiše Medot Mercedes Benz Edge
Teniška zveza Slovenije
Šmartinska 152
1000 Ljubljana
tel.: 01 430 66 90
fax.: 01 430 66 95
e-mail.: info@tenis-slovenija.si

©TZS, 2023. Vse pravice pridržane.