Tenis-Slovenija
podatkovni_portal
dni
ur
min
sek
Prazna-pasica
prijava_e
Novica

Zala Vnuk in Marko Retelj zmagovalca A, Zoja Peternel in Nikita Sikanov B turnirja Lino do 12 let


bm, 15.8.2019

V Portorožu se je končal FIN turnir Lino v starostni kategoriji do 12 let.

Pri deklicah sta se v finale uvrstili 1. nosilka Zala Vnuk (TkTal), ki je v polfinalu s 6-2 6-0 premagala Beti Butina Jazbec (ŽtkMb) in druga nosilka Stefanija-Katarina Mrvar (Šentjur), ki je bila v drugem polfinalu s 4-6 6-2 6-4 boljša od Kaje Najzer (Maja). Turnir je osvojila Zala Vnuk. V finalu je bila od Mrvarjeve boljša s 6-2 6-1.

V B turnirju deklic sta bili finalistki Zoja Peternel (ŠDTŠR), ki je v polfinalu s 6-1 6-3 izločila Ano Marino Vadnov (Vanga) in Lara Lepin (Ol-Lj), ki je v drugem polfinalu s 6-3 6-1 premagala Lubico Belanovo (Hari). B turnir deklic je osvojila Zoja Peternel, ki je v finalu zmagala s 6-1 6-2.

Pri dečkih sta se v finale A turnirja uvrstila peti nosilec Gašper Matijašič (Grosuplje), v polfinalu je s 6-4 7-5 izločil drugega nosilca Luko Petroviča (Sl-Lj) in prvi nosilec Marko Retelj (Otočec), ki je s 7-5 6-0 premagal Roka Koblarja (Medvode). Finalni obračun je po predaji Matijašiča brez boja dobil Marko Retelj.

V B turnirju sta bila finalista Lenart Rener (Tr-Kr), v polfinalu je s 6-1 6-3 premagal Vasjo Zornada (LukaKp) in Nikita Sikanov (ŠD_LTA), ki je bil s 6-1 6-1 boljši od Bineta Lazarja (Radov). Turnir je osvojil Nikita Sikanov, ki je v finalu slavil s 6-1 7-5.
Zavarovalnica Sava tenis
Petrol BTC City Zavarovalnica Triglav, d.d. Telemach
autocommerce SŽ Športna loterija Zala ŽiherHiše Krka Žito Kompas Medot Diners Tenis Slovenija MSIN Coca Cola Slowatch Perskindol Jolly Babolat Slovenija Lenovo