prijava_e
Novica

Blaž Rola v Bragi, mladinci v Mariboru in Beljaku


bm


Ta teden bo Blaž Rola nastopil na ATP challengerju v portugalski Bragi (46.600 +H), kjer je 9. nosilec in je v prvem krogu prost.

Anže Arh se je iz Kaira preselil v Antalyo, kjer bo nastopil na turnirju ITF (15.000 $), v prvem krogu kvalifikacij pa bo igral z Gruzijcem Zuro Tkemaladzejem.

Na turnirju ITF v Tucepih bo v kvalifikacijah Moni Potrč igrala z Anito Gavran iz Avstrije. V glavnem turnirju sta prijavljeni Veronika Erjavec in Nika Radišič.

Mlajši mladinci in mladinke so na turnirju TE v Mariboru, starejši pa nastopajo v Beljaku na ITF turnirju 2. ranga. V glavni turnir sta že uvrščena Filip Jeff Planinšek in Živa Falkner. V kvalifikacijah sta pri fantih nastopila Matic Dimic in Tin Krstulovič in izpadla, pri dekletih se je v zadnji krog kvalifikacij uvrstila Tara Katarina Milić, medtem ko so Pia Marija Rebec, Anali Kočevar in Brina Šulin izgubile.

Na turnirju ITF 5. ranga v Skopju se je skozi kvalifikacije v glavni turnir prebil Aljaž Jeran, izpadla sta Bor Artnak in Klemen Tašner.

Na turnirju TE 12 v Prokuplju bosta nastopili Eva Šifrer in Ela Plošnik.
Zavarovalnica Sava tenis
Petrol Zavarovalnica Triglav, d.d. BTC City Telemach
Luka Koper SŽ Športna loterija Zala Nova KBM STO Life Class Hotels Krka Kompas BigBang Libra Vinakoper Slowatch SloPak Dunlop Artros Perskindol Lenovo Luna TBWA ŽiherHiše Medot Mercedes Benz Edge
Teniška zveza Slovenije
Šmartinska 152
1000 Ljubljana
tel.: 01 430 66 90
fax.: 01 430 66 95
e-mail.: info@tenis-slovenija.si

©TZS, 2023. Vse pravice pridržane.