Tenis-Slovenija

BILTEN 2012-2dopolnjen

Bilteni 2012

BILTEN 2012dopolnjen

Objavljamo bilten 2012-1 v katerem so spremembe v tekmovalnem koledarju.

Objavljamo Bilten 2012dopolnjen, v katerem je v koledar tekmovanj vključeno DRŽAVNO PRVENSTVO ZA REKREATIVCE, ki ga organizira TK Kamnik v sodelovanju s TZS.

Objavljamo Tekmovalni bilten 2012-2pop, v katerem so informacije o ligaških tekmovanjih 2012. Vse rezultate ligaških srečanj boste lahko spremljali tudi na spletni strani pod zavihkom LIGE - 2012 - ONLINE REZULTATI, kjer bodo rezultati srečanj dostopni takoj, ko jih bodo sodniki vpisali.

V biltenu 2012-2pop sta popravljena samo dva igralca pri ekipi TK Portovald Novo Mesto.

V biltenu 2012-2 dopolnjen je bilo dodano peto kolo v 1. članski ženski ligi, skupina B.

Bilten ENA 2012

Ljubljana, 17.4.2012

Objavljamo dopolnjen bilten številka ena za leto 2012. V biltenu je dopolnjen rok za prijave na turnir 8-11, ki ga organizira TK Celje, pomembni pa sta še dve spremembi. Prva se nanaša na uradne teniške žogice, ki so odslej BABOLAT, druga pomembna sprememba pa je, da letos tudi v poletni sezoni ne bo vpisov na turnirje in bo žreb opravljen en dan pred pričetkom turnirjev. Bilten je dopolnjen še s turnirjem na TK Portovald, ki je bil v prejšnji verziji izpuščen.