Tenis-Slovenija
podatkovni_portal
dni
ur
min
sek
Prazna-pasica
prijava_e

 Primorska rekreacijska liga 2010

Komentar poletnih veteranskih lig na Primorskem

 

Ob koncu poletnih lig na Primorskem je zaznati vedno večjo pripravljenost za udeležbo v tovrstnem tekmovanju.
Tokrat je organizator teniška agencija JHF pripravil in končal tekmovanje v 1. moški Primorski ligi Dunlop AA , 2. moški Priomorski Dunlop AA ligi- sever in jug, ter v 1. Lady Dunlop ligi. Kot dodatek k temu so imeli začetniki svojo ligo posameznikov imenovano »K« Cahllenge, kjer so lahko pidobili prve tekmovalne izkušnje. Zelo odmevna in kalitetna je bila liga Elite Free time Open, v kateri je nastopilo 8 tekmovalcev višjega kakovostnega razreda na Obali in najodmevnejša liga ATP Penzija Tour. Liga »penzionerjev« je bil hit sezone, saj se je odvijala v dopoldanskem času v Vanganelu in je izkazala veliko zanimanje, kar se je pokazalo na prijavi jesenske lige,ki pravkar poteka.
Trenutno potekata dve jeseski ligi posameznikov in posameznic in sicer, že omenjena ATP Penzija tour in Lady Dunlop single jesen.
V pripravi so razpisi za zimsko sezono v kar 10 ligah in sicer v 3 ekipnih in 7 ligah posameznikov. Vse lige agencija JHF izvaja v dvorani TA Los Vanganelos v Vanganelu pri Kopru in delno žensko ekipno ligo v Padričah pri Trstu v Italiji.
Koper, 29.9.2010

Kljub dežju uspešen začetek


Zadnji aprilski dež ni mogel zaustaviti igranje 1. kola v najštevilčnejši teniški ligi na Primorskem. Neodigrana srečanja so  ekipe odigrale v prazničnih dneh. Kako težko so pričakovali začetek tekmovanja, pove dejstvo, da so z nadomeščanji pohiteli, kar ni ravno običaj. Rezultati še ne odražajo pravega stanja, so pa nekateri rezultati rahlo presenečenje. Ker je liga dolga, bo še zanimivo.

Koper, 3.5.2010 

Zavarovalnica Sava tenis Petrol Telemach
BTC City autocommerce SŽ Športna loterija Zala Krka ŽiherHiše Vivo catering Žito Odmev Kompas Medot Alta Diners Tenis Slovenija MSIN Jolly Slowatch NIL Grafični studio K Medex Elektro Primorska Energetika Maribor Salus Carso Babolat Slovenija Dunlop Sport Lenovo