Tenis-Slovenija
podatkovni_portal
dni
ur
min
sek
Prazna-pasica
prijava_e
Igrajmo tenis! : IGRAJMO TENIS 2018

Igrajmo tenis letos 26. in 27. maja

23.3.2018

 

Spoštovani predstavniki teniških klubov, članov Tenis Slovenije,

 

tudi letos bo, 26. in 27. maja (datum je bil naknadno premaknjen za en teden), v času Festivala nakupov in zabave v ljubljanskem BTC potekal vseslovenski projekt Igrajmo tenis!, na katerega že sedaj vabimo vaše »tekmovalčke« stare 8-11 let.

 

Nepogrešljiv del projekta Igrajmo tenis! je tudi zelo priljubljena, Teniška olimpijada.

Kot že veste je dogodek namenjen vsem otrokom, starim od 6 do 12 let, ki se želijo v tenisu zabavati, vendar se z njim še spoznavajo. Zato vas vse klube vljudno vabimo, da prijavite svojo ekipo (8 do 15) otrok na obilico zabavnih in poučnih teniških igric, v katerih bodo zagotovo zelo uživali.

V priponki vam pošiljamo opis iger, ki sestavljajo Teniško olimpijado, katero bo tudi letos vodil Matic Možek. Z opisom boste vi in vaši otroci lahko povadili vse prvine olimpijade in tako v nedeljo, 27. maja ob 10.00 uri prišli kar se da pripravljeni na igro.

Prosimo vas, da do 16. maja na naslov prijave@tenis-slovenija.si posredujete naslednje podatke:


- ime Teniškega kluba
- ime in priimek ter kontakt vodje ekipe
- ime in priimek udeležencev

 

Vaje, ki jih bodo udeleženci teniške olimpijade izvajali si lahko ogledate v dokumentu v desnem meniju

Zavarovalnica Sava tenis Petrol Telemach Zala Alta BTC City KIA Coca Cola Gospodarsko rastavišče Grafični studio K Lenovo City Express Slowatch Aktiva Skupina Medot Energetika Maribor Diners Tenis Slovenija city break Babolat Slovenija Dunlop Sport