Teniška olimpijada 2011

Prva teniška olimpijada 2011 uspešno zaključena

Novo Mesto, 25.1.2011

V soboto, 22.1. 2011 se je v novomeški telovadnici Osnovne šole Grm pod taktirko Teniškega kluba Portovald odvila prva teniška olimpijada za najmlajše tenisače. Olimpijada je namenjena otrokom, ki še ne tekmujejo v kategoriji mini tenis. Otroci so se pomerili v štirih vajah, ki sojim bile že vnaprej posredovane. Udeležba je bila kar velika, saj je prišlo kar 10 ekip. Ekipe so bile predvsem iz Novega mesta in tudi iz Ljubljane. Klub je pripravil tudi tekmovanje za trenerje, ki je bilo z burnim aplavzom lepo sprejeto. Na koncu so bili vsi otroci nagrajeni. Rezultati se seštevajo in na dan prireditve Dan slovenskega tenisa, bodo razglašene najboljše ekipe. Teniški klub Portovald se zahvaljuje vsem otrokom in tudi staršem, da so pripeljali svojega otroka. Zahvala gre tudi podjetjem Babolat Slovenija, Zavarovalnici Tilia,Mestni občini Novo mesto in tudi Osnovni šoli Grm, ki nam je omogočila, da smo v njeni telovadnici priredili prvo teniško olimpijado.

Zapisal: Jiri Volt

Fotografije s teniške olimpijade najdete na naslovu picasaweb.google.com

Prva 2011

Ljubljana, 6.1.2011

Teniški klub Portovald iz Novega mesta obvešča vse klube in osnovne šole, da bo 1. teniška olimpijada
v Novem mestu, in sicer v telovadnici Osnovne šole GRM.

Datum: 22.1.2011 Novo mesto

Osnovna šola GRM
Trdinova 7
8000 Novo mesto

Prijave ekip na: jiri.tenis@siol.net.  Prijave zbiramo do 20.1.2011 do 19.00 ure.

Prijave na stari prijavnici TZS  pošljite organizatorju ali na TZS. Vaje za prvo olimpijado dobite na spletni strani TZS pod linkom Teniška olimpijada, prva  2009. Za dodatne informacije se lahko obrnete na mail naslov: markotekavec@yahoo.com.

Več podrobnosti najdete v desnem zavihku.