Tenis-Slovenija
podatkovni_portal
dni
ur
min
sek
Prazna-pasica
prijava_e
Petrol turneja : ITF Petrol turneja 2015 : ITF Petrol turneja Koper

ITF Petrol turneja Koper

 

Finalistki ITF Koper Estable_525

 

V Teniškem centru Bonifika se je končal ženski profesionalni teniški turnir ITF Luka Koper Ladies Open, ki ga je uspešno izpeljal Teniški klub Koper. Zmagala je 18-letna Julieta Lara ESTABLE iz Argentine, ki je v finalnem obračunu v treh nizih z rezultatom 3-6, 6-4, 6-2 premagala Dejano RADANOVIĆ iz Srbije. Igralka iz Buenos Airesa je na poti do končne zmage med drugimi premagala tudi dve perspektivni slovenski igralki HanoMRAZ in Manco PISLAK, v finalu pa je po izgubljenem prvem nizu, v drugem
zaigrala bolj raznovrstno in z globokimi ter napadalnimi udarci strla odpor Srbkinje. V tretjem nizu je Argentinka brez večjih napak tekmo uspešno pripeljala do konca.

"To je moja druga zmaga na Futures turnirjih, tako da se bom že na prihodnji WTA lestvici prebila med 500 najboljših igralk na svetu. V Kopru sem se počutila odlično, zahvaljujem se organizatorju za lepovzdušje in gostoljubnost in odlično pripravljena igrišča", je povedala Establova, ki trenutno zaseda 15.mesto na svetovni mladinski teniški lestvici ITF do 18 let.

 

Pislak in Jablonovska Koper 2015_525_až


Od Slovenk je bila najuspešnejša Manca PISLAK, ki se je med posameznicami uvrstila v četrtfinale, v konkurenci dvojic pa je bila finalistka. 

 

Pislak Manca KOper 2015_525_až

    

 

     

Zavarovalnica Sava tenis
Petrol BTC City Zavarovalnica Triglav, d.d. Telemach
autocommerce SŽ Športna loterija Zala ŽiherHiše Krka BigBang Žito Vivo catering Kompas Medot NKBM MSIN Slowatch Perskindol NIL Libra Babolat Slovenija Lenovo
Teniška zveza Slovenije
Šmartinska 152
1000 Ljubljana
tel.: 01 430 66 90
fax.: 01 430 66 95
e-mail.: info@tenis-slovenija.si

©TZS, 2020. Vse pravice pridržane.