Energetika Maribor Play off - do 14 let najboljši ekipi ŽTK Maribor in TK Terme Ptuj, v ligi do 12 let zmagala ekipa TK Center Court iz Ljubljane

Končana sta obračuna za naslov državnega prvaka v ligi do 14 let za dečke in deklice

Pri dečkih je naslov ostal v Mariboru, veselijo pa se ga člani ekipe ŽTK. V finalu so s 5-1 premagli ekipo LTC Ljubljana. V tekmah posameznikov so točke za Mariborčane osvojili Gal EMERŠIČ POTOČNIK, Sebastian DOMINKO in Jaka PROTIČ ŽAKELJ, za ekipo LTC je točko priigral Nejc ŽUNIČ.

Pri deklicah sta se v finalu merili ekipi TK Terme Ptuj in ŽTK Maribor. Naslov državnih prvakinj so osvojile Ptujčanke. Po tekmah posameznic so vodile z 2-1, točki za vodstvo sta osvojili Taja LONČARIČ in Nina PLIBERŠEK, za ŽTK je bila uspešna Hana NOVAK BEČIROVIČ. O zmagovalkah je odločala tekma dvojic, ki sta jo zanesljivo dobili Taja LONČARIČ in Nina PLIBERŠEK.

Ligo do 12 let v kateri nastopajo kombinirane ekipe dečkov in deklic je prepričljivo dobila ekipa TK Center Court, ki ima tudi sicer vse vodilne igralce na lestvici TS v starostni kategoriji do 12 let. V finalu je premagala ekipo TC Ljubljana s 5-0. Za TK CC so bili uspešni Matic KRIŽNIK, Tim KUŠTER, Marko POŽONEC, Ela Nala MILIĆ in Leontina STOJANOVIĆ.