prijava_e
Novica

U10 in U11: Tekmovalci navdušili z borbenostjo in nepopustljivostjo


TS


Na igriščih novomeškega Teniškega kluba Portovald se je v minulem vikendu odvijal turnir deklic in dečkov do 10. in 11. leta starosti. Tekmovalci so prikazali veliko teniškega znanja, predvsem pa ogromno borbenosti. Med zmagovalci Hace Zajc, Nika Štor, Aleksander Burmakin in Una Grubešič. 



V Novem mestu so tenisačice in tenisači pokazali, da se v Sloveniji ne rabimo bati za teniško prihodnost. Turnirja v kategorijah deklic U10, dečkov U10, deklic U11 in dečkov U11 se je skupaj udeležilo kar 45 tekmovalcev, ki so pokazali veliko teniškega znanja, predvsem pa ogromno nepopustljivosti.


Pri dečkih U10 se je zmage v glavnem turnirju veselil Hace Zajc, ki je bil v finalu s 6:2 boljši od Filipa Schrolla, tolažilni turnir pa je pripadel Marku Pavčiču. V isti starostni kategoriji je med deklicami največ pokazala Nika Štor, zmagovalka tolažilnega turnirja pa je postala Tinkara Novak.


V leto dni starejši kategoriji je pri dečkih naslov slavil Aleksander Burmakin, pri deklicah pa Una Grubešič. Tolažilna turnirja sta pripadla Sergeju Sarhatliču in Tinkari Novak.



Vsi rezultati

Naslednji turnir deklice in dečke čaka v vikendu od 13. do 14. junija na Slovanu.





Preberi več
Zavarovalnica Sava tenis
Petrol Zavarovalnica Triglav, d.d. BTC City Telemach
Luka Koper SŽ Športna loterija Zala Nova KBM STO Life Class Hotels Krka Kompas BigBang Libra Vinakoper Slowatch SloPak Dunlop Artros Perskindol Lenovo Luna TBWA ŽiherHiše Medot Mercedes Benz Edge
Teniška zveza Slovenije
Šmartinska 152
1000 Ljubljana
tel.: 01 430 66 90
fax.: 01 430 66 95
e-mail.: info@tenis-slovenija.si

©TZS, 2023. Vse pravice pridržane.