prijava_e
Novica

Interpretacija sprejetih ukrepov, ponovni poziv vladi in vabilo na videokonferenco Tenis Slovenije


ts


Lepo pozdravljeni,

na spletni strani lahko pod zavihkom Ostani doma in bodi aktiven najdete izluščene uporabne informacije že sprejetih interventnih ukrepov, ki med upravičence štejejo tudi športna društva, športne zveze, športne delavce in športnike.

Najdete tudi preglednico , ki jo je pripravila Obrtna zbornica Slovenije in ponuja vizualen pregled ukrepov.

Na spletnem srečanju Iniciative OKS - ZŠZ za pripravo ukrepov za podporo sponzorstev v športu smo predstavniki ponovno pozvali Vlado RS k sprejetju obravnavanih predlogov .

Prilagamo tudi prošnjo , ki je bila danes naslovljena na Ministrstvo za izobraževanje, znanost in šport ter OKS z namenom pomoči vrhunskim tenisačem za možnost treniranja na teniških igriščih.

Glede na to, da se pojavlja veliko vprašanj na to temo, bomo v torek, 14. aprila 2020, ob 14. uri, organizirali videokonferenco. Povabljeni boste vsi predstavniki teniških klubov, ki ste člani Tenis Slovenije, kakor tudi vsi ostali člani TS (tekmovalci, sodniki, trenerji, funkcionarji) videokonferenco pa bo vodil direktor TS Gregor Krušič. Sprva bo predstavil interpretacijo sprejetih interventnih ukrepov ter dodatne predloge, ki so bili poslani na Vlado RS, nato pa bo na voljo tudi za vsa vprašanja, dileme, nejasnosti.


Videokonferenca se bo izvajala prek Zoom-a, saj je uporaba najbolj enostavna. Na vaš elektronski naslov boste prejeli povezavo do Zoom videokonference, kjer se nam z enostavnim klikom na povezavo ob 13:50 samo pridružite.

Z veseljem vas vabimo, da ste z nami in da skupaj predebatiramo vse možnosti, poiščemo najboljše rešitve in se pogovorimo kako naprej.

Želimo vam lepe praznike in predvsem ostanite zdravi.

Dodatno vas obveščamo, da FURS opominja na plačilo obveznosti pred velikonočnimi prazniki, do 9. aprila je treba namreč poplačati vse davčne obveznosti, saj boste le tako upravičeni do ukrepov iz ZIUZEOP. FURS je izdal tudi dokument - Pogosta vprašanja in odgovori o ukrepih na davčnem področju za blažitev posledic koronavirusa ter preglednico ukrepov v zvezi z delom in plačevanjem prispevkov.
Zavarovalnica Sava tenis
Petrol BTC City Zavarovalnica Triglav, d.d. Telemach
autocommerce SŽ Športna loterija Zala ŽiherHiše Krka BigBang Vivo catering Kompas Medot NKBM MSIN Slowatch Perskindol Libra Babolat Slovenija Office&More Lenovo Artros
Teniška zveza Slovenije
Šmartinska 152
1000 Ljubljana
tel.: 01 430 66 90
fax.: 01 430 66 95
e-mail.: info@tenis-slovenija.si

©TZS, 2023. Vse pravice pridržane.