Zmagovalci lige do 14 let igralci TK CC, med deklicami najboljše igralke TK Radomlje

V Kranju se je s finalnim obračunom ekip TK Center Court in TK Triglav končala liga za dečke v starostni kategoriji do 14 let. Finale zaključnega turnirja so z izidom 5-1 dobili igralci TK Center Court . Za zmagovalno ekipo so točke osvojili Matic Križnik, Tim Kušter in Marko Požonec ter dvojici Križnik- Kušter in Požonec-Zver. Edino točko za ekipo iz Kranja je priigral Brin Kozinc Frelih. Priznanja je podelil Marko Umberger.

Deklice so v Radomljah v soboto odigrale polfinalni tekmi. V prvem obračunu je ekipa TK Radomlje s 4-0 premagala ekipo TK Triglav Kranj. Za zmagovalke so bile uspešne Ana Lanišek, Maša Viriant, Eva Cikajlo in dvojica Lanišek-Cikajlo. Mesto drugega finalista gre ekipi ŽTK Maribor, ki je s 4-0 premagala ekipo ŠD_LTA. Za Mariborčanke so točke osvojile Anamari Žnuderl, Lija Mumlek in Nala Kovačič ter dvojica Žnuderl-Petelinšek.

V nedeljskem finalu je slavila ekipa TK Radomlje, ki je bila od Mariborčank boljša s 3-0. Za ekipo Radomelj so bile uspešne Ana Lanišek, Maša Viriant in Eva Cikajlo.Priznanja je podelil Miran Kraševec.

Fotografije iz finalnih tekem si lahko ogledate

Preberi več