Tenis-Slovenija
podatkovni_portal
dni
ur
min
sek
Prazna-pasica
prijava_e
Novica

Zmagovalci lige do 14 let igralci TK CC, med deklicami najboljše igralke TK Radomlje


bm, 31.8.2019

V Kranju se je s finalnim obračunom ekip TK Center Court in TK Triglav končala liga za dečke v starostni kategoriji do 14 let. Finale zaključnega turnirja so z izidom 5-1 dobili igralci TK Center Court . Za zmagovalno ekipo so točke osvojili Matic Križnik, Tim Kušter in Marko Požonec ter dvojici Križnik- Kušter in Požonec-Zver. Edino točko za ekipo iz Kranja je priigral Brin Kozinc Frelih. Priznanja je podelil Marko Umberger.

Deklice so v Radomljah v soboto odigrale polfinalni tekmi. V prvem obračunu je ekipa TK Radomlje s 4-0 premagala ekipo TK Triglav Kranj. Za zmagovalke so bile uspešne Ana Lanišek, Maša Viriant, Eva Cikajlo in dvojica Lanišek-Cikajlo. Mesto drugega finalista gre ekipi ŽTK Maribor, ki je s 4-0 premagala ekipo ŠD_LTA. Za Mariborčanke so točke osvojile Anamari Žnuderl, Lija Mumlek in Nala Kovačič ter dvojica Žnuderl-Petelinšek.

V nedeljskem finalu je slavila ekipa TK Radomlje, ki je bila od Mariborčank boljša s 3-0. Za ekipo Radomelj so bile uspešne Ana Lanišek, Maša Viriant in Eva Cikajlo.Priznanja je podelil Miran Kraševec.

Fotografije iz finalnih tekem si lahko ogledate

Preberi več
Zavarovalnica Sava tenis
Petrol BTC City Zavarovalnica Triglav, d.d. Telemach
autocommerce SŽ Športna loterija Zala ŽiherHiše Krka Žito Kompas Medot Diners Tenis Slovenija MSIN Coca Cola Slowatch Perskindol Jolly Babolat Slovenija Lenovo